Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK A NASA döbbenetes videót hozott nyilvánosságra, hihetetlen, amit itt látni lehet

A NASA döbbenetes videót hozott nyilvánosságra, hihetetlen, amit itt látni lehet

Az űrkutatás iránt érdeklődők az elmúlt hónapokban sok újdonságnak lehettek szemtanúi, hiszen a NASA látványos videót tett közzé a világűrről.

 

A NASA marsi missziója során a Perseverance marsjáróval, majd a James Webb űrtávcső által készült képek elképesztő látványt tárnak az érdeklődők elé.A közzétett videóval az volt a NASA célja, hogy megmutassa mire is képes a James Webb űrtávcső.

A felvételen a már korábban is bemutatott, a Földtől 500 millió fényévnyire található Cartwheel (Szekérkerék) elnevezésű galaxis látható.

A YouTube-ra feltöltött videó eddig nem látott formában prezentálja a varázslatos látványt.

“A bemutatóval azt is szeretnék demonstrálni, hogy igazából látni lehet részben a “jövőt” is, hogy mi fog történni egyes galaxisokkal majd később, hiszen a Szekérkerék galaxis, amely korábban úgy nézett ki, mint a Tejútrendszer, a jövőben tovább változik majd.”-nyilatkozta a NASA a felvételről.A NASA vörösfényű UFO-k észleléséről is beszámolt, hiszen a James Webb űrtávcső repülő csészealjakhoz hasonló galaxisokat fedezett fel.

Az UFO szó itt más fordításban van jelen (Ultra-red Flattened Objects).

Ezek a galaxisok 10 millárd éves állapotukban láthatóak, vörös színűket a körülöttük szálló por okozza.https://www.tudasfaja.com/

loading...