Kezdőlap EGÉSZSÉG A lány mindig a csuklóján hordta a hajgumiját, ha nem használta. Később...

A lány mindig a csuklóján hordta a hajgumiját, ha nem használta. Később örökre megbánta, amikor megtudta mit okozott ez!

Hirdetés

Nagyon sok nő, aki szereti lófarokban hordani a haját elköveti azt a hibát, hogy amikor megfeledkezik róla a csuklóján hagyja a hajgumiját, remélve, hogy ezzel később csak egy mozdulat lesz újból a hajformázás.

 

Hirdetés

 

Ekkor követik el a legtöbben az egyik legnagyobb hibát, amit el lehet követni az egészségi állapotunkkal szemben. Az alábbi eset talán mindenki hozzáállásán változtat majd!

Audree Kopp nemrég egy nagyon kellemetlen tapasztalaton esett át. A lány hosszú időn keresztül éjjel-nappal a csuklóján hordta a hajgumiját.Mivel éppen költözés után állt, egész nap sokat dolgozott, igen elfoglalt volt. Egyszer azonban látta, hogy az egyik csuklója csúnyán begyulladt.

Amikor közelebbről megfigyelte, észrevette, hogy a hajgumi nagyon bevágott a bőrébe.

Az orvosok szerint a feszülő hajgumi annyira felsértette a lány csuklóját, hogy eldörzsölődött, és baktériumos fertőzést kapott.

Kezdetben antibiotikumos kezelést kapott, de mivel nem akart múlni a gyulladás, orvosi beavatkozásra volt szükség.
A szakemberek kezelésbe vették a folyadékkal teli tályogos gyulladást.“Ez történik, ha ennyi időn keresztül leszorítjuk a csuklónk, és belevág a feszülő hajgumi. A baktériumok fertőzést okoztak, és felduzzadt a bőr. A tályogon keresztül pedig a fertőzés átterjedt a bőr mélyebb rétegeire is” – mondta Dr. William Seitz.

Szerző: tudasfaja.com

Hirdetés