Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ A kétéves kisfiú a nagypapánál uzsonnázott, majd meghalt. A szülők most figyelmeztetnek...

A kétéves kisfiú a nagypapánál uzsonnázott, majd meghalt. A szülők most figyelmeztetnek mindenkit, vigyázni kell ezzel a gyümölccsel!

Egy édesanya elvesztette kisfiát, mert az olyan gyümölcsöt evett a nagyapjánál uzsonnára, amit nem lett volna szabad. Az anya minden szülő figyelmét fel szeretné hívni erre a gyümölcsre!

Camilla Muss Andersen a dán TV2 csatornán keresztül hívta fel a figyelmet, hogy mennyire veszélyes, ha a gyereknek nem megfelelő formában adjuk a táplálékot.

Camilla egy délután a nagyapjánál hagyta a gyereket, és ment, mert egy kis dolga volt a városban. Nyugodtan intézkedett, hiszen tudta, hogy a gyerek jó kezekben van.

Azonban, amikor csengett a telefonja, és a nagypapa kétségbeesve kérte, hogy siessen azonnal oda, érezte, hogy nagy baj lehet. A nagypapa uzsonnára szőlőt szolgált fel a gyereknek, de mivel gondolta, hogy eléggé kicsik a szemek, nem darabolta fel, épp csak leszedegette a szárról.

A kétéves gyereknek azonban még nem volt túl nagy rutinja a szőlőevésben, a szőlőszem egyből lefutott a torkán, megakadt, és nem kapott levegőt.

A kisfiút, Damient mentőhelikopterrel szállították be a kórházba, de nem fűztek már túl sok reményt hozzá, mivel az agya sok ideig nem jutott oxigénhez. Sajnos három nap múlva bekövetkezett a legrosszabb, Damien elhunyt.

Camilla a dán TV2 csatornának elmondta, hogy nem haragszik a nagypapára, hiszen bárkivel megtörténhetett volna, de nagyon bosszantja, hogy egy ártatlannak tűnő kis szőlőszem miatt kellett meghalnia a gyerekének. Arra kérte a szülőket, legyenek nagyon figyelmesek, amikor a gyereket etetik, és minden lehetséges felmerülő problémát vegyenek számításba.

Evés közben pedig soha ne hagyják magára a gyereket. A szőlőszemeket, bármilyen kicsik is mindig ketté kell vágni, így talán megelőzhetőek a tragédiák.


tudasfaja.com

loading...