Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ A gyerek mindig hányt az autóban… amikor a szülők megnézték a gyerekülést,...

A gyerek mindig hányt az autóban… amikor a szülők megnézték a gyerekülést, nem hittek a szemüknek!

Egy 18 hónapos kisfiú mindig elhányta magát az autóban,amikor utazni indultak. Az szülők nem tudták mi az oka, de amikor rájöttek, megrémültek!

A szülők azt hitték, kisfiuk valamilyen autós betegségben szenved. El is vitték gyermeküket orvoshoz, hogy segítsen rajta, vagy mondja meg, mit tehetnének ellene. Az orvos azt mondta, a fiú túl fiatal, ahhoz, hogy kezelni lehessen. Az anya egszerűen elfogadta, hogy együtt kell élniük ezzel.

Egy napon Maxet póló nélkül tették bele az autósülésbe, de amit azután tapasztaltak, hogy kivették, az megrendítő. Max gerincén egy vörös foltot fedeztek fel. Nicole, és Nigel ellenőrizték az ülést, és egy kemény műanyag tüskét találtak a szövet alatt.

A tüske minden utazás alkalmával a kisfiú gerincébe fúródott. Nicole rájött, egész végig milyen fájdalmat érezhetett fia. Valószínűleg soha nem jöttek volna rá, ha nem teszik Maxet póló nélkül az ülésbe.

“Mintha minden egyes utazással megkínoztuk volna az elmúlt két évben!˝ mondja az anya. Ez az eset az egész családot érzékenyen érintette.

A szülők kapcsolatba léptek az ülést gyártó céggel, és kaptak egy másik autósülést. Amint Max az új ülést kezdte el használni, a kellemetlen tünet megállt. Azóta a kisfiú szívesen utazik családjával az autóban.

A cég bocsánatot kért a családtól, és biztosította őket, hogy ez az eset nem fog többé előfordulni.

loading...