Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ A gazdi bekapcsolva hagyja a kamerát, hogy megtudja mit csinál a boxer...

A gazdi bekapcsolva hagyja a kamerát, hogy megtudja mit csinál a boxer a macskával. Amikor visszanézi a felvételt, nem talál szavakat!

Hirdetés

Egy állattulajdonosnak az jutott eszébe, bekapcsolja a kamerát amikor elmegy otthonról, hogy láthassa mit csinál a kutyája és a macskája, amíg ő távol van.

 

Hirdetés

Dr. Peter Venkman készítette el a szóban forgó házi videót, amelyen nem az történik amire számított. Házi kedvencei, egy szuka boxer, és egy hím macska, akik általában kötekednek egymással.

A videó elején nem történik semmi különös, de amikor a tulajdonos azt hinné, hogy állatai megint csak veszekednek, mégis valami más történik a videón. A boxer mintha ölébe akarná venni a macskát, úgy karolja meg. A macska rögtön viszonozza is a kedves gesztust. Megölelik és meg is puszilják egymást.

Ez a fajta viszonyulás a kutya és a macska között, kissé különösnek számít, de az internet tele van ilyen jellegű videókkal. Sok történet utal arra, hogy a boxerek és a macskák közötti kapcsolat gyakoribb lehet, mint gondolnánk. A boxerek képesek kialakítani lehetetlennek tűnő kapcsolatokat a macskákkal.

A boxerek természesen barátságos, társaságkedvelő kutyák, akik türelmükről és szeretetükről ismertek. Megfelelő neveléssel betaníthatják, hogy bárkihez és bármihez hozzászokjanak.

A boxerek az 5 legjobb kutyafajta listájára is felkerültek. A boxereknek megvan a mérete és hajlandósága, hogy nagy őrkutyákat képezzenek belőlük, vagy akár egy szerető család tagjai lehetnek.

Hirdetés