Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI A férje mindig kritizálja a sminkelés miatt. Őszinte véleménye az egész internetet...

A férje mindig kritizálja a sminkelés miatt. Őszinte véleménye az egész internetet megmozgatta!

Hirdetés

A nők szeretnek minden alkalommal szépek lenni, sokan ehhez a sminkelést választják. Ám egy férfi teljesen őszintén megmondta mi a véleménye erről.

Számos YouTube-szépségvlogger kihasználta a sminkipar sikereit, feltöltöttek különböző videókat, beleértve a termékismertetőket és a sminkes oktatóanyagokat. A KLN Beauty más megközelítést alkalmazott, a hölgy hagyta, hogy férje narrárja a sminkelési rutinját, de amit a férmi mondott az elképesztő!

Hirdetés

A videó alapvetően abból áll, hogy a férj emlékeit és érzéseit felismeri a felesége által használt minden egyes termékkel kapcsolatban.

Elmondja:

“Mindig azt gondoltam, hogy természetesen szép, de mivel sokkal többet használ sminket, határozottan látom, hogy a szórakozásnak és a kreativitásnak van egy oldala, amelyet fel fog ezzel fedezni.”

A nő a szemhéját festi, amikor a férj elejti az alábbi mondatot:

“Tudja, hogy a kedvenc színem a lila, ezért a legtöbbet ezt a színt használja.”

Amikor a nő a rúzs felkenésénél tart, férje elmesél egy megható történetet:

“Minden alkalommal, amikor piros rúzst visel az ajkán, valami nagyon nosztalgikus érzés fog el. Visszaemlékezek arra a fiatal lányra, aki egy fehér kápolnában piros ruhában sétál, és azok a lenyűgöző piros ajkak mosolyognak rám az úton. Nem tudtam elhinni, hogy valójában ez történik. Úgy éreztem magam, mint a világ legszerencsésebb fiúja – és ugyanezt érzem ezekben az években is.”

Sok olyan alkalom van, amikor egy nő sminket visel, de minden megváltozik amikor megszabadul attól.

A férj ezt mondja:

“Vegyen le minden sminket, mert ami nagyon tetszik, az leginkább az, aki ő. Ez az igazi szépség: a szép színek és a gondos ecsetvonások mögötti szépség. Nézze, a színek és az árnyékok csak valami mélyebbet mutatnak nekem. Úgy működnek, mint egy ablaknyitó nyílás, hogy felfedje világának fényét és színeit mindenkinek, akivel találkozik. Mindent le tud törölni, és még mindig úgy érezheti, hogy a szíve ragyogóan ragyog, mint a napsütés a tengerparton. Az a fajta nap, amely megváltoztatja a fényerejét, és emlékeztet az örömre és a melegre a világban. Azt a fajta kívánt napot, amely soha nem ér véget … Igen, ez ő, ez az ő szépsége!”

Íme a videó:

Hirdetés