Kezdőlap OTTHON KREATÍV A férj egy szemeteszsákot húzott a fatörzsre, amiért mindenki bolondnak nézte. A...

A férj egy szemeteszsákot húzott a fatörzsre, amiért mindenki bolondnak nézte. A végén azonban az egész falu a csodájára járt!

Elgondolni sem tudjuk, hogy egy kis kreativitással milyen csodálatos dolgot alkothatunk egy régi fatörzsből. Nem kell minden fát rögtön felvágni, és a tűzre dobni, hiszen ha közelebbről megnézzük mindenik törzsben egy külön csoda rejlik.

Mimi és férje 2015-be ki kellett vágja a kertjükben levő egyik öreg fát. Nehezen váltak meg tőle, de úgy átalakították az elkorhadt törzset, hogy utána mindenki a csodájára járt. Mimit mindenki úgy ismerte fel, hogy, ha csak lehet, semmit nem dob ki a házból, hanem megpróbálja újrahasznosítani.

Ebben a fatörzsben pedig óriási lehetőséget látott, és arra kérte a férjét, hogy tartsák meg, és inkább alakítsák át. A férj kezdetben nem lelkesedett túlságosan az ötletért, majd végül mégis belement az átalakításba.

Nekifogtak, hogy összegyűjtsék a szükséges kellékeket, és indult is a nagy átalakítás.

Ilyen csodát eddig még biztosan nem láttál! Ezt a mesebirodalmat kicsitől-nagyig biztosan mindenki élvezné. Ha neked is van egy régi fatörzsed otthon, készíts aranyos törpeházat. A gyerekeknél biztos egy csomó jó pontot tudsz szerezni vele!

Nézd meg a videót, és meríts ötletet belőle! Mi órákig le tudnánk foglalni magunk egy ilyen csodálatos mesebirodalomban!

loading...