Kezdőlap OTTHON HÁZI PRAKTIKÁK A borotvahab segítségével olyan lesz a hűtőszekrényed, mint új korában!

A borotvahab segítségével olyan lesz a hűtőszekrényed, mint új korában!

Hirdetés

Ez a kissé furának tűnő trükk nagyon hasznos, hiszen az idő múlásával a hűtőszekrényünk bizony igencsak el tud használódni. Ha azt szeretnénk, hogy olyan legyen, mint új korában, próbáljuk ki a borotvahabos módszert.

Milyen jó a férfi a háznál, hiszen akkor biztosan van borotvahab a fürdőszobai polcon. Ha nincs, gyorsan menjünk és vásároljunk egyet.

Hirdetés

Egy új hűtőszekrény

Egy szivacsra tegyünk egy kevés borotvahabot, és óvatosan dörzsöljük le vele a hűtőszekrény külső részét. Hagyjuk néhány percig állni, majd egy nedves ruhával töröljük le. Olyan csillogó lesz a hűtőszekrényünk, mint új korában. Miután ezzel végeztünk ugyanezt a műveletet a hűtő belsejével is elvégezhetjük.

Nézzük, még mindenre használható a borotvahab!

Foltos lett a szőnyegünk? Akkor éppen jól jöhet, ha van otthon borotvahabunk. Nyomjunk egy kevés habot a foltra, majd egy nedves ronggyal dörzsöljük át. Hagyjuk megszáradni, és ezután porszívózzuk ki. Így végleg megszabadulhatunk a folttól.

Párás tükör

Megakadályozhatjuk, hogy a fürdőben bepárásodjon a tükör. Nyomjunk rá egy kevés borotvahabot, várjunk néhány percet, majd töröljük át egy száraz ruhával.

Nyikorog az ajtó?

Tegyünk egy vattakorongra borotvahabot, ezzel töröljük át a felfüggesztési részeit, és többé nem fog nyikorogni.

Napégés ellen

Ha leégett a napon a bőrünk, egy kevés borotvahabbal, kenegessük be a problémás területet, és így enyhíthetjük az égési tüneteket.

Piknikezéskor se hagyjuk otthon

Kirándulásra vigyünk magunkkal borotvahabot, ezzel könnyen meg tudjuk tisztítani a grillrácsot a lerakódásoktól!

Hirdetés
loading...