Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI Tavaszra fel! Ezzel a módszerrel napok alatt kisimíthatod a bőröd és megszüntetheted...

Tavaszra fel! Ezzel a módszerrel napok alatt kisimíthatod a bőröd és megszüntetheted a narancsbőrt!

Hirdetés

Egy olyan módszert keresel, amely segítségével könnyen megszabadulhatsz a narancsbőrtől? A kókuszzsír pont alkalmas lesz erre a célra, csupán még egy titkos összetevőt kell keverned hozzá.

Nagyon sok nő küzd a narancsbőr problémájával, és szinte bármit hajlandóak vagyunk megtenni annak érdekében, hogy bőrünk sima, és egészséges legyen.

Hirdetés

Harmincon túl már szinte nincs olyan nő, aki ne lenne narancsbőrös. A probléma azonban nem csak a nőket, de a férfiakat is érinti.

Ha már számos csodát ígérő krémet kipróbáltál, és nem történt meg a várva várt csoda, itt az ideje, hogy ezt a természetes, és hatékony módszert is kipróbáld.

A visszajelzések szerint nagyon hatékonyan működik. Egy próbát mindenképp megér!

Egy kevés kávézaccra, és kókuszolajra lesz szükséged hozzá. A tusolás közben alaposan dörzsöld át a kritikus bőrterületet egy jó nagy marék kávézaccal.

Ez nagyon hasznos, hiszen beindítja a vérkeringést, eltávolítja az elhalt hámsejteket, és regenerálja a bőrt. A masszírozás által sikerül megszabadulni a bőr alatt lerakódott méreganyagoktól, és a nyirokkeringés is beindul.

Tusolás után töröld szárazra a bőröd, majd kend be egy kevés hidratáló, és tápláló kókuszolajjal. Ezt a módszert minden tusoláskor végezd el, míg bőröd simább, és élettel telibb lesz.

A változás nem egyik napról a másikra fog beállni, légy türelmes, hiszen megéri. Ha azt szeretnéd, hogy a módszer még hatékonyabb legyen, fogyassz 1 teáskanál kókuszolajat naponta. Ez segítségedre lesz a méregtelenítés felgyorsításában.

tudasfaja.com

Hirdetés