Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI Ezt gondolják rólad a férfiak a hajstílusod alapján. Lássuk, te hogyan hordod!

Ezt gondolják rólad a férfiak a hajstílusod alapján. Lássuk, te hogyan hordod!

Hirdetés

Rövid, hosszú, göndör vagy egyenes? Az, hogy hogyan viseled a hajadat, sokat elárul arról, hogy milyen vagy valójában. Lényegében a férfiak azonnali értékelést készítenek rólad, csupán az alapján, hogy egy pillantást vetnek a hajviseletedre.

Rövid és stílusos

Ezt mondja: A rövidre vágott frizura öntudatosságot sugároz. A felnyírt haj egyszerre sallangmentes és elegáns, avantgárd és klasszikus. Ez a ritka hajviselet tökéletes kiegészítése lehet egy fiatalabb lány divatos megjelenésének és felnőtt nő kifinomultságának.

Hirdetés

Lófarok

Ezt mondja: Egy szépen megkötött lófarok azt sugározza, hogy valaki nagyon klasszikus, határozott és visszafogott stílusú. Mivel ez a stílus elegáns, szabályos és megfelelő kiegészítőkkel fel is lehet dobni és alkalomhoz illővé varázsolni, a lófarok azt sugározza a világ felé, hogy készen állsz bármit meghódítani a tárgyalóteremtől kezdve a jógateremig.

Laza, egyszerű konty

Ezt mondja: A klasszikus, szépen berakott konty gondtalan változata. A laza konty egyfajta lezser bájt ad a viselőjének. Ha ez jellemzően a mindennapi viseleted, akkor valószínűleg kreatív, fantáziadús és találékony vagy.

Klasszikus konty

Ezt mondja: Oka van annak, hogy ez a hajstílus kitart. Elegáns, klasszikus, amely azonnal a kifinomultságot tükrözi a balettúdtól kezdve a vállalati eseményekig, Azt jelenti, hogy te egy elszánt nő vagy, aki a magabiztosságot kecses nőiességgel képes ötvözni. Ugyanolyan könnyed kiegészítője lehet egy női ruhának, mint egy farmernadrágnak, laza pólóval.

Természetes göndör fürtök

Ezt mondja: Ha természetesen göndör hajad van, és nem használsz hajvasalót, akkor megértetted ennek a stílusnak az igazi elvét, mely szerint, ha birtokéban vagy, használd ki! Ez a frizura egyértelmű jelzés a világ felé, hogy magabiztos vagy és nem akarsz másnak tűnni. Akárhogyan is viseld ezt a hajat- röviden, félhosszúan, hosszan – természetednél fogva stílusos megjelenésű vagy.

Fonott

Ezt mondja: Ha a fonat a kedvenc stílusod, akkor természetes kecsességgel figyelsz a részletekre. A fonat vizuálisan is sokkal figyelemfelkeltőbbé teszi a hajad. Egyszerűen és lazás is el lehet készíteni, ugyanakkor gondosan és szépen, az alkalomtól függően. Az egyszerű fonatok a ’70es évek lazaságát idézhetik fel, ugyanakkor a bonyolultabb minták modern vibrálást sugároznak.

Nagy hullámok

Ezt mondja: A laza fürtökről és a nagy hullámokról azonnal a romantikára asszociálnak. Ha ezt a stílust viseled, akkor olyan álmodozó vagy, aki végtelen lehetőségeket lát a mindennapi helyzetekben is.

tudasfaja.com

Hirdetés