Kezdőlap EGÉSZSÉG Hogyan enyhíthető az ízületi fájdalom? Itt van a titkos összetevő, ami csodákra...

Hogyan enyhíthető az ízületi fájdalom? Itt van a titkos összetevő, ami csodákra képes!

Hirdetés

Az ízületi fájdalom egy nagyon kellemetlen egészségügyi állapot, amelyet sokaknál előfordul. A két fő oka, ami miatt kialakul: az osteoarthritis és a rheumatoid arthritis.

Az osteoarthritis degeneratív ízületi gyulladás, amelyben a beteg elveszti ízületei funkcionalitását. Az ízületi porc egyfajta párnaként viselkedik a csontokon és védi azokat a károsodástól. Ez a porcréteg az igénybevétel miatt idővel elhasználódik, elvékonyodik.

Hirdetés

A rheumatoid arthritis az osteoarthritis-szel szemben egy olyan gyulladásos betegség, amely az ízületek duzzanatához és deformitásához vezet. Úgy gondolják, hogy autoimmun állapotról van szó, tehát a test sejtjei támadják meg a porcsejteket.

Otthoni csodakrém

Létezik egy házi recept, amely képes megszűntetni, de legalábbis enyhíteni ezt az ízületi fájdalmat. A hozzávalókat nagy valószínűséggel be sem kell szerezni, hiszen a legtöbb háztartásban megtalálhatóak.

Ezekre lesz szükség:

  • méz
  • mustár
  • 20 g őrölt gyömbér
  • szódabikarbóna

Elkészítés

Tegyél minden hozzávalóból 1 evőkanállal egy tálba és keverd addig, amíg homogén elegyet nem kapsz. Tárold a keveréket egy jól záródó dobozban, hűvös helyen.

Alkalmazás

Vidd fel a krémet a kérdéses területre, majd tekerd körbe celofánnal, hogy ne kenődjön el és jobban be tudjon szívódni. Hagyd rajta legalább 2 órán keresztül minden egyes nap. Ha letelt az idő, öblítsd le langyos vízzel.

A legjobb ezt ebéd után vagy az esti órákban végezni.

tudasfaja.com

Hirdetés