Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI INTIMITÁS 9 régimódi randi szokás, amit azonnal vissza kellene hozni a divatba!

9 régimódi randi szokás, amit azonnal vissza kellene hozni a divatba!

Hirdetés

A mai világban minden felgyorsult, semmire nincs elég időnk és mindent a lehető leghamarabb le akarunk tudni. Lassan mindenre csak felszínes figyelmet tudunk fordítani, miközben teljesen feldarabolódunk.

Hol vannak már azok a régi szép idők, amikor egy randevúra (használja még valaki ezt a szót?) izgalommal készültünk? Amikor nem a játszmák irányították a folyamatot, hanem az őszinte kommunikáció. A randevúk régen még különleges események voltak, amelynek az egykori szokásait méltán sírjuk vissza.

Hirdetés

1. Randira hívás

Magabiztos felkérés egy randevúra, nem pedig belökni egy üzibe, hogy “talizunk?”, “összefutunk?” vagy “van kedved bandázni?”. Jó lenne, ha képesek lennénk nevén nevezni a dolgot, nem pedig becsomagolni valami kevésbé komolytalan álruhába. Szimpatikus vagy, tetszel nekem, lenne kedved randizni velem? Milyen jól hangzik, igaz?

2. Ne késs!

A tiszteletlenség egyik megnyilvánulása. Amennyire fontos számodra a saját időd, annyira illik becsben tartanod a másikét. Jelezd felé, hogy őszintén érdekel téged, annyira, hogy leszel olyan kedves és nem várakoztatod meg őt. Ez mindenkinek jól esik.

3. Szép megjelenés

Legyen érezhető, hogy egy számodra fontos dologra készültél. Adózz annyival a másiknak és az eseménynek, hogy kicsinosítod magad és alkalomhoz illően készülsz el. Nem kell báli ruhára és frakkra gondolni, de a legszebbik ruhád éppen megteszi.

4. Meglepetés

Nagyon kedves és szeretetteljes gesztus, ha a fiú ajándékkal érkezik egy randira. Ettől a nő igazán nőnek és értékesnek érezheti magát. Isten ments, hogy anyagi csődbe vidd magad. Egy szál bájos virág vagy egy szem bonbon is csodákat tehet.

5. Udvariasság

Egy férfi mindig engedjen előre egy hölgyet, esetleg segítse le a kabátját vagy tolja be alá a széket. Ezek nem nagy dolgok, mégis nagyon sokat jelentenek. Ugyanígy egy nő is kedvesen megkérdezheti, hogy hogyan telt a napja a férfinek.

6. Váratlan találkozás

Ha éppen randevún vagy valakivel és összefutsz egy ismerőssel az utcán, légy annyira figyelmes, hogy nem hagyod a párodat a háttérben malmozni. Mutasd be az ismerősödnek, hogy ki ő és ne bocsátkozzatok hosszabb beszélgetésbe, mert annak nem ott van a helye.

7. Felejtsd el a telefont

Ahogy üdvözlitek egymást, azonnal verd ki a fejedből a mobilozás gondolatát. Ne hagyd, hogy egy üzenet vagy egy e-mail elvegye a figyelmedet. Annál nagyobb bunkóság nincs, mint első randin a telefonodat nyomkodni. Ha úgy érzed, hogy nem alakul úgy a találkozás, ahogy megálmodtad, akkor őszintén mondd el és ints búcsút.

8. A szex még várhat

Természetesen nem vagyunk álszentek, a szex igenis fontos dolog, de ha valóban érdekel a párod, akkor ne az legyen az első szempont, hogy minél hamarabb ágynak döntsétek egymást. Elvileg nem ösztönlények vagyunk, nem kell azonnal egymásnak esni. Hová lesz így az izgalom?

9. Határozottság

A mai kapcsolatokat lassan már mi magunk sem tudjuk hová tenni. Szexelünk, de nem vagyunk együtt, találkozgatunk, de semmilyen fizikai kontaktus nincsen. Nem merjük kimondani vagy őszintén megbeszélni a kettőnk között lévő helyzetet, mert attól félünk, hogy elijesztjük a másikat. Nos, mi erre azt mondjuk, ha valaki ennyire könnyen megijed, az jobb, ha el is iszkol azonnal, mert nekünk egy magabiztos emberre van szükségünk. Nem kell egyből az oltár elé állni, de ha valaki képes őszintén kommunikálni kertelés nélkül, az hatalmas kincs.

tudasfaja.com

Hirdetés