Kezdőlap EGÉSZSÉG 9 figyelmeztető jel, hogy a ideje kipucolni a tested a méreganyagoktól

9 figyelmeztető jel, hogy a ideje kipucolni a tested a méreganyagoktól

Hirdetés

A szervezetünk sokkal nagyobb mértékben ki van téve a vegyszereknek, mint azt gondolnánk.

Egy ember megközelítőleg 2,5 milliárd különféle kémiai anyaggal kerül kapcsolatba egy év leforgása alatt. Ez származhat a levegőből, a talajból, az ételekből és italokból vagy akár a szervezetünkben zajló anyagcsere folyamatokból is.

Hirdetés

Fontos, hogy felismerjük azokat a tüneteket, amelyek akkor jelentkeznek, ha a testünk már túl van terhelve és elszenvedi következményeit mindannak, amelyet a környezeti feltételek gyakorolnak rá.

1- Gyengeség

Fáradtabbnak érzed magad a szokásosnál? Nehezedre esik elintézni a napi feladataidat? Lehetséges, hogy a tested teljesen le van terhelve méreganyagokkal, amik felhalmozódtak benne.

2- Fejfájás

Habár a fejfájás eredete nagyon sokoldalú lehet, a gyakori fejfájás egy komoly figyelmeztető jel, hogy a testnek méregtelenítésre van szüksége.

3- Izomfájdalom

A méreganyagok jelenléte a szervezetben fájdalmakat okozhat. Ha folyamatosan fájdalmat érzel minden általad ismert kiváltó ok nélkül, akkor talán az a helyzet, hogy a szervezeted túl sok toxinnal harcol.

4- Álmatlanság

Ha nehezedre esik elaludni vagy felébredni, talán a tested üzenni akar neked, hogy ideje méregteleníteni. Ha toxinok halmozódtak fel a testedben, az a napi ritmusodat is befolyásolhatja, ami alvási problémákat képes okozni.

5- Kimerültség

Példának okáért a cigarettafüst csökkenti az oxigén szintjét a vérben, mindamellett, hogy számos kemikáliával terheli le a szervezetet. Az oxigénhiány miatt fáradtabbnak érezheted magad egy átlagos nap után is.

6- Hasi elhízás
Nehezen szabadulsz meg a hasi zsírpárnáktól? Ez annak a jele lehet, hogy a májad nem működik megfelelően. Ha túl sok méreganyag van a szervezetben, az könnyen okozhatja ezt.

7- Erőteljes izzadás

Az első szerv, amely a méregtelenítés szükségességét felveti, a májunk. Ha ilyen tünetet tapasztalsz, akkor az jelenti, hogy májad és a veséd is le van terhelve eltávolítandó anyagokkal.

8- Vizesedés

Számos problémát okozhat a túlzott méreganyag felhalmozódás a szervezetben. Többek között a vérkeringésre is befolyással van, azáltal, hogy a máj és a vesék nem működnek megfelelőn, könnyebben alakul ki ödéma a test különböző pontjain.

9- Sárga fogak

Azt vetted észre, hogy a fogaid sárgábbak a kelleténél? A leheleted is hagy némi kivetnivalót maga után? Ezek a jelek azt üzenik, hogy a tested túl sok méreganyaggal küzd és tisztulásra van szüksége.

Tippek méregtelenítésre ITT és ITT!

tudasfaja.com

Hirdetés