Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI 8 szépségtrükk, ami minden nő életét képes megváltoztatni!

8 szépségtrükk, ami minden nő életét képes megváltoztatni!

Akár a tévét, akár egy magazin címlapját nézzük, mindig kifogástalan szépségű lányokat látunk csak. Az átlag nő ilyenkor természetesen frusztráltá válik, kétségbeesik, és nagyon csúnyának látja önmagát.

Most elárulnuk 8 olyan trükköt, melyről a szépségipar nem szívesen beszél.

1.Kötelező a fényvédőkrém

Hiába imádjuk a napsütést, a bőrt legjobban úgy tudjuk egészségesen, és fiatalosan tartani, ha fényvédő krémet használunk. Legalább egy 30 faktoros krémet kell naponta kétszer használni, ha huzamosabb ideig tartózkodunk a napsütésben.

2.Ha a bőr túl száraz a bőr, pattanások alakulhatnak ki

A pattanások elleni krémek gyakran benzoil peroxidot tartalmaznak, mely nagyon szárítja az arcbőrt. Sokan nem tudják, de a túl száraz arcbőrön is alakulhatnak ki pattanások. Használjunk inkább természetes összetevőket tartalmazó, agyag alapú krémet, mely segítségével megelőzhetjük a pattanások kialakulását. Bőrhámlasztóként használjunk tejsavast, vagy szalicilsavat.

3.A nyak bőrének ápolása

A nyakon levő bőr sokkal vékonyabb, mint az arcbőr, alacsonyabb a zsírtartalma, éppen ezért az öregedés, és a ráncosodás is hamar meglátszik rajta. Rendszeresen masszírozzuk be tejszínnel, vagy valamilyen speciális ránctalanító krémmel. A masszírozás hatására késleltethetjük a ráncok kialakulását.

4.Jég

A leghatékonyabb bőrfiatalító egy kocka jég lehet. Dörzsöljük végig az arcunk és a nyakunk egy jégkockával napi rendszerességgel. Serkenti a vérkeringést, és fiatalítja a bőrt.

5.Szépségápolási termékek tárolása

Vigyázzunk, hogy óvjuk a portól, és a nedvességtől a szépségápolási kellékeinket. Minél sterilebb helyen tartsuk, és nem biztos, hogy erre a legmegfelelőbb hely a fürdőszoba polca lesz. A magas páratartalomnak káros hatása van, inkább tároljuk a krémeket a hűtőszekrényben.

6.Mindent tisztítsunk meg, ami az arcunkhoz ér

Ebbe a kategóriába tartozik a telefon képernyője is, hiszen sok por és szennyeződés telepedhet meg rajta. Ha az arcunkhoz tesszük, akkor elfertőződhet, és pattanások alakulhatnak ki.

7.Ne használjunk szivacsot az arctisztításhoz

Egy pattanásos arcbőr megtisztításhoz soha ne használjunk tusoláskor szivacsot, vagy fürdőkesztyűt. Bőven elég lesz, ha tiszta vízzel, és egy Aszpirin tablettából készült pasztával mossuk le.

8.Soha ne aludjunk melltartóban

A melltartó megakadályozza a normális vérkeringést. Mindig vegyük le éjszakára, hagyjuk, hogy szabadon legyenek a melleink.

tudasfaja.com

loading...