Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI 7 trükk a tökéletes otthoni manikűrhöz! Sajnáljuk, hogy nem tudtunk ezekről korábban!

7 trükk a tökéletes otthoni manikűrhöz! Sajnáljuk, hogy nem tudtunk ezekről korábban!

Ha egy egyszerűbb manikűrt szeretnél, akkor te magad is könnyen elkészítheted otthon, nem kell mindig szakemberhez menned. Most olyan trükköket mutatunk, melyeket elengedhetetlen ismerned a tökéletes manikűr elkészítéséhez!

1.Az üvegreszelő egy nagyon hasznos dolog, hiszen használata után sokáig nem kell küzdened a köröm berepedezésével. Műkörömre, és természetes körömre egyaránt használható. Könnyen fertőtleníthető, és mosható.

2.Ha összekenődött a bőröd a körömlakkal, akkor egy nagyon vékony ecsetet márts körömlakk lemosóba, és azzal óvatosan töröld le a bőröd.

3.Az alábbi ábrán láthatod, hogy milyen sorrendben, és irányban kell a körmöd bekenned a lakkal ahhoz, hogy időt, és energiát takaríts meg. Így sokkal egyenletesebb lesz a festés, és nem fogod a bőröd sem összekenni.

4.Miután kifestetted egy erősebb alapszínnel a körmöd, és megszáradt rendesen, akkor egy nagyon vékony ecset segítségével könnyen henna-festés-szerű mintákat rajzolhatsz rá egy világosabb színnel. Nagyon mutatós lesz.

5.Egy sebtapasz, vagy egy ragasztószalag segítségével könnyen megalkothatod álmaid manikűrjét. Ragaszd le átlósan a körmöd egyik részét, fesd ki a szabadon hagyott területet, majd, amikor megszáradt, vedd le a ragasztót, és a csupasz területet is fesd ki.

6. A ragasztószalag segítségével játszhatsz a színekkel, árnyalatokkal, de a matt-fényes hatással is. Nagyon jó kontrasztokat hozhatsz létre csak egy kis fantázia szükséges hozzá.

7.Ha vékony csíkokra, vagy kisebb darabokra vágod fel a ragasztószalagot, akkor geometrikus mintákat is alkothatsz a körmödre. Arra vigyázz, hogy ne csússzon el a ragasztó, jól tapadjon.

tudasfaja.com

loading...