Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI INTIMITÁS 7 párkapcsolat típus létezik. Te melyikben vagy éppen?

7 párkapcsolat típus létezik. Te melyikben vagy éppen?

Hirdetés

Az emberek sok dologban különböznek, és idő közben természetesen változnak, ahogyan a párkapcsolatokról való elképzelésük is. Egy párkapcsolat sok dologtól függ, mint például attól, hogy mennyi időt töltünk együtt, mi mindent tapasztalunk meg együtt és hogyan. Ez mindannyiunk számára eléggé változó.

Általánosságban azonban mindössze 7 különböző párkapcsolat létezik. Elmozdulhatunk egyik fázisból a másikba a különböző körülmények miatt, de hosszú távon mindig ezek egyikében horgonyzunk le. Te hová sorolnád magad?

Hirdetés

# 1 Érzelemmentes kapcsolat

Ez a fajta kapcsolat kizárólag a fizikai igények alapján határozható meg. Nagyon szenvedélyesek vagytok az ágyban, de nem igazán osztoztok érzelmi vagy szellemi kapcsolatot. Szeretitek a közös együttléteket, de ennél több sosincs. Nem érzed, hogy hosszú távú kötelezettségekre vágynál a másikkal és boldogan haladsz az árral.

# 2 Kedvelés

Már jó ideje ismeritek egymást és úgy érzed, hogy erős kapocs van közöttetek és talán el is tudod képzelni a közös jövőt, de még nem került alkalom a fizikai kapcsolatra, mert úgy gondolod, hogy ahhoz több időre van szükséged.

# 3 Semmitmondó szerelem

Szerettek időt tölteni egymással és a szex is nagyszerű, de nem igazán tudjátok, hogy hová is tart ez a kapcsolat, ugyanakkor nem is akarsz róla beszélni. Akarod, hogy valahová haladjatok, de abban nem vagy biztos, hogy komolyabb előrelépést kellene tenned.

# 4 Romantikus szerelem

Imádtok együtt lenni, Rengeteget beszélgettek, mélyen megélitek a pillanatokat, amiket együtt töltötök. A nehezteléseitek nem komolyak és nem is tartanak sokáig. Határozottan látjátok a közös jövőt és szívesen töltitek az időtök nagy részét kettesben. Tudod, hogy a következő lépcsőfok is tökéletes lesz a pároddal.

# 5 A tökéletes társ

A párod tökéletes táraság. Szinte mindenhová együtt jártok. Tudod, hogy mindig számíthatsz rá és mélyen ismeritek és megértitek egymást. Legtöbbször annyira, hogy már szavak sem kellenek, ahhoz, hogy tudjátok, mi zajlik a másikban. Az ilyen kapcsolat igen ritka és nagyon nehéz idáig eljutni.

# 6 Rajongás

Őrülten odáig vagytok egymásért. Nincs olyan pillanat, hogy ne gondolnátok egymásra és ne szeretnétek együtt lenni. Az elválásnak már a gondolata is ijesztő számodra. Nem tudsz elképzelni olyan jövőt, amiben nem együtt vagytok. Akkor is kétségbeesett aggódásba kezdesz, ha együtt vagytok és a különválás gondolata kerül a témába. Nem ez a párkapcsolatok legtermészetesebb formája, de mindenesetre lenyűgöző.

# 7 Totális szerelem

Nincs olyan dolog, amit ne tudnátok egymásról vagy ne értenétek meg egymással kapcsolatban. Elfogadjátok a másikat annak, aki és mindig gondoltok a másikra. Tudod, hogy közös a jövőtök, és ha arra gondolsz, hogy az egész életeteket megosztjátok egymással, tiszta boldogsággal tölt el. Barátok, szerelmesek és civódó társak, egy család vagytok, akik együtt teljesednek ki igazán.

tudasfaja.com

Hirdetés