Kezdőlap AKTUÁLIS 7 dolog, amire minden dohányosnak kötelező lenne figyelni!

7 dolog, amire minden dohányosnak kötelező lenne figyelni!

SYDNEY, AUSTRALIA - AUGUST 01: In this photo illustration a man smokes on August 1, 2013 in Sydney, Australia. In a plan announced today, the government will increase the excise on tobacco by 12.5 per cent annually over the next four years, raising over AUD$5 billion. The hike is estimated to increase the cost of cigarettes by AUD$5 by 2016, and is the first increase in the tobacco excise since 2010. (Photo by Cameron Spencer/Getty Images)

Ha valaki dohányzik, és semmiképp sem tud leszokni még, bár már ezerszer megpróbálta, legalább tegyen meg mindent annak érdekében, hogy ezen rossz szokásán kívül egészségesen éljen.

A dohányosoknak ajánlott időközönként egy alapos tüdőtisztítást elvégezniük. Mutatjuk, hogy mit kell beiktatnia egy dohányosnak az életében.

1. Kerüljük a tejtermékeket amennyire csak lehet

a bolti tejtermékek sajnos nagyobb mértékben tartalmaznak toxinokat, mint amennyire gondolnánk. A gazdák már számos antibiotikumot, és vegyszert használnak a gazdálkodásban. A tej már nem olyan egészséges, mint amilyen régen volt. Próbáljunk meg biogazdaságból származó tejet vásárolni.

2. Ajánlott egy pohár gyógytea

lefekvés előtt ajánlott elfogyasztani egy pohár gyógyteát, hiszen ez kiizzaszt, méregtelenít, és megtisztítja a tüdőt is.

3. Friss gyümölcslevek

facsarjunk otthon, és fogyasszunk friss gyümölcsleveket, az ananász és grapefruit például kifejezetten tisztítja a tüdőt. Sok bennük az antioxidáns, ezért jót tesznek a légutak egészségének.

4. Sárgarépa lé

a reggeli és ebéd között fogyasztott sárgarépa lé, serkenti a pH-egyensúlyt, és beindítja a tüdő tisztító folyamatát.

5. Káliumban gazdag italok

a kálium serkenti a szervezet méregtelenítő folyamatát

6. Áfonyalé

egy pohár áfonyalé este, lefekvés előtt, segíti felvenni a harcot a baktériumokkal szemben

7. Inhalálás

a forró gőzös inhalálás megtisztítja a légutakat, és beindítja a méregtelenítést. Alkalmazzunk tengeri sós, vagy gyógynövényes gőzfürdőt esténként, legalább egy héten egyszer.

Szerző: tudasfaja.com

loading...