Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI CSAJVILÁG 7 dolog, ami már biztosan nem fog érdekelni, ha elmúltál 30

7 dolog, ami már biztosan nem fog érdekelni, ha elmúltál 30

Az ember a húszas éveiben nagyon igényes, azonban az életkor előrehaladtával kissé benő a fejünk lágya, lenyugszunk, és már nem biztos, mindentől kiborulunk, amitől azelőtt igen.

Van néhány dolog, ami 30 éves korod után egyáltalán nem fog érdekelni.

1.Legújabb divat

Nem azt jelenti, hogy egyáltalán nem érdekel a divat, csupán már nem tulajdonítasz neki akkora jelentőséget, hogy mindenből a legújabbat vedd meg. Tisztában vagy vele, hogy a divat percről-percre változik, és nem kell annyira naprakésznek lenned.

2.Plusz kilók

Ha eddig a hajad tépted ki attól, hogy plusz kilók jelentek meg rajtad, ezentúl büszke leszel a felesleges kilóidra. Harminc éves korodra jó esetben megtanulsz együtt élni önmagaddal, elfogadni magad olyannak, amilyen vagy, és büszke lenni. Felfogod azt is, hogy a partnered nem azért szeret, mert olyan vagy, mint egy címlaplány.

3. Pletyka

Rájössz, hogy a pletykálásnak már nincs akkor jelentősége az életben. Semmit nem érsz el vele, ha a szomszéd életét osztod, miközben a tiéd elröppen úgy, hogy észre sem veszed. Már nem érdekel annyira mások élete.

4. Nem számít a világ véleménye

Nem attól vagy valaki, hogy mások mit gondolnak rólad. Megvan magadról, és a világról kialakított képed, és elképzelésed. Nem befolyásol az, hogy mások mit mondanak.

5.Közösségi oldalak

Nem az a legfontosabb dolog az életedben már, hogy minél több dolgot ossz meg a közösségi oldalakon. Többé nem posztolod már minden egyes lépésedről készült képeket.

6.Nem pánikolsz amiatt, ha nem kérték meg a kezed

Tudod, hogy mindennek eljön az ideje. Nem stresszel amiatt, ha még szingli vagy, vagy nem kérték meg a kezed. Éled a nyugodt, és kiegyensúlyozott életed.

7. Téli ruhák: sapka, sál

A nagy hidegben nyugodtan felveszel egy meleg sálat, egy sapkát még akkor is, ha nem nézel ki szépségkirálynőnek benne. Tudod, hogy nem az a lényeg, hogy hogyan nézel ki, hanem az, hogy ne fázz meg.

 

loading...