Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI 7 divatos ötlet hogy viseld a hajad a sapka alatt!

7 divatos ötlet hogy viseld a hajad a sapka alatt!

Hirdetés

A téli időszakban gondot jelenthet, hogy mit kezdjünk a hajunkkal, sokszor érezhetjük úgy, hogy nem érdemes a frizuránkkal bajlódni, hiszen úgyis lelapul a sapka alatt.

 

Hirdetés

A sapkát azonban soha ne mellőzzük, hiszen nem csak a fejünk fázhat meg, de a hajunknak sem tesz jót a zimankós időjárás. Az alábbiakban néhány praktikus ötletet mutatunk!

1.Fogd lófarokba!

Ez a legegyszerűbb hajviselet, könnyen elkészíthető, praktikus, és mutatós is. Kötheted a copfot a tarkóhoz, vagy oldalra, annak függvényében, hogy milyen típusú sapkád van. Alig 1 percet vesz igénybe az elkészítése.

2.Lezser hullámok

Göndörítsd be enyhén a hajad, ugyanis a sapka alól kilógó lágy loknik nagyon vonzóak tudnak lenni.

3.Két fonott copf

Lehet, hogy kislányosnak tűnhet, de van, akinek nagyon jól áll. Ez is egy könnyen elkészíthető frizura, és a sapka alól kilógva is jól mutat.

4.Lezser fonott copf

Fond egy copfba hátul a hajad, ezzel biztosan nem fogatsz mellé sehol. A nagy télben még a munkában is elmehetsz így, hiszen egy fonott copf a rendezettség látszatát kelti.

5.Göndör haj

A göndör hajat nyugodtan hagyhatod kibontva, nem kell vele bajlódj, hiszen nagyon jól mutat a sapka alatt is. Egyszerűen csak húzz a fejedre egy bármilyen sapkát. Ebben az esetben úgyis a csodálatos göndör hajadra tevődik a hangsúly. Ha nincs természetes göndör hajad, akkor alábbi videóból azt is megtudhatod, hogyan lehet.

6.Lezser konty

Épp csak fel kell tűznöd a hajad, az sem baj, ha kilóg egy-két tincs belőle. Sőt, a sapka alatt úgyis akkor mutat a legjobban, ha kilógnak a rakoncátlan tincsek.

7.Halfarok fonás

Ez a technikát mindenképp sajátítsd el, hiszen nagyon mutatós fonatot készíthetsz magadnak.

Hirdetés