Kezdőlap EZOTÉRIA 7 csillagjegy, akik balszerencsések a szerelemben

7 csillagjegy, akik balszerencsések a szerelemben

Hirdetés

Vannak olyan emberek, akik nagyon nehezen tudják kimutatni az érzelmeiket, sőt, egyenesen úgy néznek ki, mintha mindig csak fekete-fehérbe látnák a világot.

 

Hirdetés

Ők azok, akikről azt hisszük elsőre, hogy semmilyen érzéssel nem rendelkeznek. Vagy csak jól palástolják!

Az alábbi 7 csillagjegy igen nehezen mutatja ki az érzéseit. Velük aztán bajban lehetsz, ha arra vagy kíváncsi, hogy mit gondolnak, vagy mit éreznek. Ha meg szeretnéd hódítani ezeket a csillagjegyeket sok kitartásra lesz szükséged.

Oroszlán

Igen erős, határozott, és dinamikus személyiség. Erős önbizalommal rendelkezik, sok kitartás szükséges ahhoz, hogy meg tudd hódítani. Azt szeretné, hogy mindenről ugyanaz legyen a véleményed, mint neki. Ha nem felelsz meg az elvárásainak, akkor bizony nincs sok esélyed, hogy közelebb engedjen a szívéhez.

Bak

Mindig csak a munkára koncentrál, éppen ezért nehezen tud létrehozni egy őszinte szerelmi kapcsolatot. Erősen anyagias érdeklődésű, és ez kevés nőnek tetszik. Nem a komoly kapcsolat híve, és ezt mindig határozottan hangoztatja is. Még ha nehezen is tudsz hozzá közel férkőzni, ha beenged a szívébe egy hűséges partner lehet belőle.


Ikrek

Nagyon nehezen tud döntéseket hozni, igen befolyásolják az érzelmei. Nehezen kommunikál, inkább az irónia mögé rejtőzik. Nagyon nehéz igazából kiismerni, és nehezen enged közel a szívéhez.

Halak

Úgy tartják róla, hogy az egyik legromantikusabb csillagjegy, mégis inkább a nagy drámák jellemzőek az életére. Mindig, mindenkinek állandóan csak panaszkodik. Közelébe tudsz kerülni, ha hajlandó vagy meghallgatni. De egy egész életen át persze ezt nem tudod csinálni…

Skorpió

Soha nem tudja biztosan, hogy mit akar az életben, nagyon sok terve van. Gyorsan változtatja a hangulatát, nehéz kiismerni. Szinte lehetetlen kitalálni, hogy mit érezd igazából. Van, amikor nagyon bezárkózik, és senkit nem enged közel magához. Amíg fel nem nő egészen, nem lesz képes egy érett kapcsolat kialakítására.


Vízöntő

Eléggé zárkózott, már ami az érzelmi életét illeti. Nem szívesen mutatja ki másoknak az érzéseit. Nehezen bízik meg az emberekben, ezért inkább nem adja ki a mélyebb érzéseit. Ha közelebb akarsz kerülni hozzá, akkor először igyekezz megteremteni egy kellemes légkört.

Szűz

Nem rosszindulatú, de, amíg nem tudja, hogy kibe bízhat, eléggé mogorva marad. Állandóan magyarázkodik, fontos számára a visszaigazolás. A kapcsolatban analizál, és stratégiázik, ez pedig nem az őszinteség felé vezet. Arra kell törekedni, hogy teljes bizalmat árassz felé.

 

Hirdetés
loading...