Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI 6 kivételes szépségápolási trükk, amit minden nőnek meg kell ismernie!

6 kivételes szépségápolási trükk, amit minden nőnek meg kell ismernie!

Nem kell állandóan szakemberhez rohannod, otthon, te magad is elvégezheted az alábbi természetes szépségápolási praktikákat. Hatékonyak, és sokkal olcsóbbak, mintha szépségszalonba mennél!

1.Fogkrém és ammónia a mitesszerek ellen

A T-zónában keletkező fekete pöttyöktől könnyen megszabadulhatsz ezzel a módszerrel. Keverj össze ammóniát, és fogkrémet, majd egy tiszta fogkefe segítségével dörzsöld át óvatosan a bőröd. Azután öblítsd le langyos vízzel. Ha érzékeny a bőröd, lehetséges, hogy irritációk léphetnek fel a fogkrémtől, akkor ne alkalmazd többé ezt a módszert.

2.Dúsabb szempillák

A szempillaspirál lehet erre a legjobb megoldás, de van, aki allergiás rá, és nem tudja használni. Különben sem olyan kényelmes mindig kenegetni a szempillákat, és odafigyelni arra, hogy ne kenődjön el. Vásároljunk műszempillát, és tanuljuk meg otthon mi magunk felrakni.

3.Élettelteli ajkak

Nem kell professzionális kezeléseket igénybe venned azért, ajkaid teltebbek legyenek. Fogj egy villát, és néhányszor nyomkodd át vele az ajkaid, és már jöhet is a rúzs, vagy az ajakápoló. A villától beindul a vérkeringés, és nagyon életteltelik lesznek az ajkak.

4.Hajvégek vágása

Ha nincs időnk fodrászhoz menni, otthon mi magunk is megszabadulhatunk a töredezett hajvégektől. Fésüljük ki, válasszunk külön egy tincset, vegyük a két ujjunk közé, és egyszerűen vágjunk ki a végéből. Kezdetben próbáljuk csak eg kisebb hajtinccsel.

5. Ragasztószalag-hullámos haj

Már nagyanyáink is alkalmazták az újságpapírt, vagy fóliát a hajak hullámosítására. Most azonban turbózzuk fel ezt a módszert, és használjunk ragasztószalagot. Vágjunk egyforma darabokat belőle, a ragasztós fele belül legyen, és tekerjük fel rá a tincseinket. Maradjunk így egy éjszakán keresztül.

6. Körömlakk-rúzs

Ha azt szeretnénk, hogy a körmünk, és ajkaink színe teljes egészében egyforma legyen, kenjük be a rúzzsal a körmünk, majd kenjünk rá egy réteg átlátszó körömlakkot.

loading...