Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI 6 hasznos trükk, melyet minden manikűrös ismer és minden nő számára aranyat...

6 hasznos trükk, melyet minden manikűrös ismer és minden nő számára aranyat ér!

Körmeink állapota nagyon sok mindent elárul rólunk, éppen ezért fontos, hogy mindig ápoltak, és higiénikusak legyünk. Ha nem akarunk, vagy nincs időnk mindig manikűröshöz menni, alkalmazzuk otthon az alábbi trükköket.

1.Vazelin

Ha nem akarjuk, hogy a körömlakk a bőrünket is megfogja, kenjük be a körömágyat, és köröm körüli bőrt egy kevés vazelinnel. Vigyázzunk, hogy maga a köröm zsírmentes legyen, mert különben nem fogja be megfelelően a körömlakk.

2.Körömlakk felmelegítése

Ha nem akarjuk, hogy légbuborékok keletkezzenek a szépen kifestett körmön, akkor jobb, ha nem rázogatjuk a lakkot. Inkább fogjuk a két tenyerünk közé, és melegítsük fel használat előtt.

3.Szebb festés

Ahhoz, hogy egyenletesebben tudjuk kifesteni a körmöt, mindig a közepétől kezdjük a lakkozást. A körömágy közepéhez tegyünk egy pöttyöt, és innen kezdjük eloszlatni a festéket.

4.Korrektor

A körömlakk korrektor egy nagyon hasznos találmány. Annak érdekében, hogy tökéletes legyen a manikűrünk, használjuk a korrektort. Így nem fog kikenődni a lakk a bőrünkre.

5.Fogkrém, fogkefe

Néha a körömlakktól sárgás marad a körmünk. Szépen meg tudjuk tisztítani egy régi fogkefe, és fogkrém segítségével.

6.Kézkrém

A köröm melletti bőrt kenjük be egy zsírosabb testápolóval, így megakadályozhatjuk, hogy a körömlakk kikenődjön a bőrre. A zsíros felületre ugyanis nem tapad a körömlakk.

tudasfaja.com

loading...