Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI INTIMITÁS 6 egyértelmű jel arra, hogy valaki titkon odáig van érted!

6 egyértelmű jel arra, hogy valaki titkon odáig van érted!

Nem kell mindig megvárnunk, hogy valaki szerelmet valljon. Néha egyszerűen elég figyelni a másik fél öntudatlan, árulkodó viselkedését. Szerelmes emberek vallomásai alapján készült ez a lista, amely feltárja, hogy nemre és korra való tekintet nélkül, mindenki hasonlóan és öntudatlanul ad ilyen jelzéseket, ha szerelmes.

 

Nem képes kontrollálni a mosolyt vagy a nevetést

Amint egy szerelmes csodálat tárgya felbukkan a színen, képtelen nem mosolyogni. Ha az érzések túl erősek, akkor kissé fel is emeli a szemöldökét anélkül, hogy észrevenné és öntudatlanul mosolyog.
Ha az emberek elkezdenek nevetni valaki viccén beszélgetés közben egy társaságban, a szerelmesek öntudatlanul abba az irányba tekintenek, ahol az van, akit kedvelnek.

 

Kétféle szerelmes típus létezik

Az első típusú mindig megpróbál szerelmének tárgyához közel kerülni. Hajlamosak olyan helyekre menni, ahol könnyedén összefuthat a kedvessel, és minden alkalommal igyekszik megérinteni őt, például bocsánatkérően.

A másik típus az, aki épp, hogy próbálja elkerülni az általa kedvelt személyt. Nem túl kedves beszélgetés közben, mert úgy gondolja, hogy így elrejtheti valódi érzéseit az adott személy elől. Ha felbukkan a szerelem tárgya, akkor lefagy.
Ha valaki a közelmúltban valaki nagyon elkerül, vagy éppen egyfolytában beleakadsz, annak oka lehet.

 

Figyelő szempár

A szerelmes ember gyakran szemmel tartja a csodálata tárgyát. Ha az ember egyoldalú szerelemben szenved, általában nem képes abbahagyni a bámulást, mert az is jobb, mint a semmi.
Ha azonban ezen rajtakapják, azonnal visszavesz és hirtelen bármi más, sokkal “fontosabb” dologgal kezd el foglalkozni.

 

Szokatlan beszédstílus

Ennek is két módja létezik:

Hirtelen megváltoztatja természetes beszédstílusát és egyszerre válik egy költő, egy filozófus és egy újságíró keverékéve. Könnyeddé válik számára, hogy olyan témákról beszéljen, amelyekről eddig még csak nem is gondokozott.

Intelligens és jól tájékozott személy teljesen idiótának fog tűnni, aki még a szókincsét is elveszti zavarában.

 

A szeretett személyről beszél másoknak

Az emberek gyakran beszélnek olyanokról, akit szeretnek és másokkal is ilyen irányba tudják elvinni a beszélgetést. Még ha komoly eszmecsere folyik is a kollégák között és hirtelen az imádott személy neve hangzik el, azonnal csatlakoznak a körbe.

Egy szerelmes ember negatív módon is beszélhet a vágyának tárgyáról, azzal győzködve magát és másokat, hogy nem szerelmes. Ebben az esetben például azt mondhatja, hogy “Marcsi kicsit furcsa!” vagy “Laci olyan idióta!”
Gyakran mutatnak rá hasonló érdeklődési körükre is: “Itt senki nem szereti a Trónok harcát csak Timi és én!”

 

Az érdeklődés hirtelen megváltozása

A szerelmes ember hirtelen érdeklődést mutathat olyan dolgok iránt, amit szerelme tárgya is kedvel. Egyszerre elkezdi érdekelni egy bizonyos sport vagy olyan könyveket kezd el olvasni, ami azelőtt sosem vonzotta.

Arról se feledkezzünk meg, hogy az imádott személyt rendszeresen csekkolja a közösségi oldalakon és senkit nem szívlel, aki ellenkező nemű és közel áll hozzá. Nos, ez a szerelem!

 

loading...