Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI 5 tipp, hogyan regenerálhatod a hajad citrom segítségével! Ettől őrültek módjára nő...

5 tipp, hogyan regenerálhatod a hajad citrom segítségével! Ettől őrültek módjára nő majd a hajad!

A citrom nem csak a téli időszakban nagyon egészséges, hanem egész évben használhatjuk szépségápolásra is. Ha fáradt, töredezett a hajunk, vessük a citrom hihetetlen erejét!

Így lesz csodálatosan szép hajunk a citromtól!

1.Hajnövesztő citromlé

Csavarjuk ki egy tálkába a fél citrom levét, majd masszírozzuk be vele a hajunk. Egészen mélyen a hajtövekig, oszlassuk el egyenletesen az egész hajon. Nagyon hosszú, vagy dús haj esetében egy egész citromot is használhatunk. Hagyjuk állni 10 percig, majd mossuk le. A zsírosodás ellen is nagyon hatásos, a héten egy alkalommal használjuk.

2.Hennás-citromos pakolás

Szükségünk lesz 5 evőkanál Henna porra, 1 tojásra, 1 csésze meleg vízre, és egy fél citromra. Keverjük el a Hennát a tojással, és lassan adagoljuk hozzá a meleg vizet. Közben folyamatosan kavargassuk, hogy ne legyen csomós. A végén keverjük hozzá a citromlevet is. Kenjük fel a hajunkra, és hagyjuk állni 1-2 órát. Mossuk le hideg vízzel. Egy hónapban egyszer alkalmazzuk ezt a módszert, és hajunk sokkal szebb lesz.

3.Citromlé és kókuszvíz

Szükségünk lesz hozzá egy evőkanál citromlére, és egy evőkanál kókuszvízre. A két hozzávalót keverjük el egy tálban, majd kenjük be vele a hajunk. Hagyjuk 20 percet állni, majd mossunk hajat a megszokott módon. Egy héten egyszer alkalmazzuk ezt a módszert, a haj regenerálása érdekében.

4.Citromlé és Aloe Vera

Szükségünk lesz 2 evőkanál Aloe Vera gélre, és egy evőkanál citromlére. Keverjük el a két hozzávalót, és masszírozzuk be vele a hajunk. Hagyjuk állni egy fél órán keresztül, majd mossuk le. Egy héten két alkalommal megismételhetjük ezt a módszert.

5.Méz és citrom

Egy evőkanál citromlevet, keverjünk el 2 evőkanál mézzel, és 2 evőkanál olívaolajjal. Kenjük fel a hajunkra, és hagyjuk állni 20 percen keresztül, majd mossuk le, és mossunk hajat a megszokott módon.

tudasfaja.com

loading...