Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI 5 mell feszesítő trükk, amit minden nőnek ismernie kell!

5 mell feszesítő trükk, amit minden nőnek ismernie kell!

A megereszkedett mell egy bizonyos életkor után természetes dolog. Viszont van aki annyira nem tud kibékülni a változással, hogy mindent megtenne azért, hogy mellei újra feszesek, és rugalmasak legyenek. Nem kell egyből plasztikai sebészhez futni, inkább próbáljuk ki az alábbi tanácsokat!

Tornázni kell

-annak érdekében, hogy melleink (és egész testünk) rugalmas maradjon, legalább heti egy-két alkalommal tornázzunk. Töltsünk meg két darab 1 litres palackot vízzel, majd előre hajolva, egyenes háttal, emeljük fel őket oldalt tartva, kinyújtott karral. Ezt a gyakorlatot 15-20 alkalommal ismételjük meg.
-álljunk egyenes háttal, és behajlított könyökkel, megfeszített biszepsszel, érintsük össze a tenyerünket a mellkasunk előtt. Maradjunk így 3-5 másodpercig, majd ismételjük meg újra 8-10 alkalommal a mozdulatot.

Edzés közben mindig viseljünk egy speciális melltartót

-soha ne edzünk, tornázzunk, fussunk a hagyományos kosaras melltartóban. Mindig válasszuk ki az alkalomhoz megfelelő sportmelltartót, amely megfelelő támasztást biztosítja a mell számára.

Kerüljük a drasztikus fogyókúrát

-a hirtelen fogyás következtében a melleink veszítenek zsírtartalmukból, és megereszkednek, sőt még a striák kialakulásával is számolnunk kell. Ne kezdjünk hirtelen fogyókúrába, fogyasszunk elegendő vizet, E-és C-vitaminban gazdag tápanyagot.

Válasszuk ki a megfelelő melltartót

-nagyon fontos a megfelelő méret, ne legyen se kisebb, se nagyobb, törekedjünk arra, hogy mindig a tökéletes méretet viseljük

Használjunk váltózuhanyt

-minden tusolást egy hideg-meleg vizes váltózuhannyal, és egy mellmasszázzsal fejezzünk be. Ezzel serkenthetjük a vérkeringést, és jobban megőrizhetjük a mell rugalmasságát.

Szerző: tudasfaja.com

loading...