Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI 5 jel ahhoz, hogy be tudd azonosítani ki lehet a lelki társad....

5 jel ahhoz, hogy be tudd azonosítani ki lehet a lelki társad. Megtaláltad már?

Abban a szerencsés helyzetben vagy, hogy megtaláltad a lelki társad, csak esetleg nem vetted még eddig észre? Az alábbi jelek arra utalnak, hogy az illető személy a lelki társad, éppen ezért boldogságban, egységben és harmóniában élheted vele az életed.

 

Kevesen vannak, akik életük során megtalálják a lelki társukat, élvezd ki ennek a nagyon szerencsés helyzetnek minden percét.

1.Intenzív intuíció

Amikor találkozol a lelki társaddal nagyon erős intuíciót érzel vele kapcsolatosan. Úgy érzed, hogy valahonnan már ismered az illetőt, és valami láthatatlan kötelék kapcsol össze titeket. Ha az első találkozás után erős belső vágyat érzel arra, hogy még találkozzatok, akkor minden bizonnyal, nagyon jó kapcsolat fog kialakulni köztetek.

2.Elválaszthatatlan barátság

Úgy tartják, hogy barátságból soha nem lehet jó kapcsolat, valójában pedig a barátságon alapuló párkapcsolat sokkal tovább tart, és biztosabb alapokra épül. Érezni fogod, hogy a barátaid közül ki az, aki a lelki társad.

3.Kölcsönös tisztelet

A kapcsolatok általában azért mennek tönkre, mert nem tudjuk elfogadni a másikat olyannak, amilyen, és meg akarjuk változtatni. Ha megtaláltad a lelki társad, akkor pontosan úgy szereted, és fogadod el, amilyen, nem akarod megváltoztatni. Ez a dolog fordítva is igaz, ő sem akar megváltoztatni.4.Ösztönzés

Az ideális partner arra ösztönöz, hogy kilépj a komfortzónádból, és olyan életet élj, ami boldogságot okoz számodra. Mindketten egy jobb, teljesebb, fejlődéssel teli életre ösztönzitek egymást.

5.Konfliktusok

Minden párkapcsolatban vannak konfliktusok, de azok a párok, akiket egymásnak teremtett az Ég, soha nem adják fel. Nem szakítanak csak azért, mert néha nem talál a szó, hanem megpróbálják megoldani a problémákat.

tudasfaja.com

loading...