Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI 5 dolog, amit minden nő megnéz egy férfin!

5 dolog, amit minden nő megnéz egy férfin!

Hirdetés

Az amerikai Illinois állami egyetem közölt egy felmérést a női hallgatók azon kedvenc férfitestrészeiről, amelyek legjobban felizgatják őket

1. A fenék

Talán az eredmény kicsit meglepő, de a felmérésben részt vett hölgyek első helyen a férfiak fenekét helyezték. Talán van benne realitás, hogy ha hátulról néznek meg a hölgyek egy férfit, akkor ők is inkább a hátsójukat nézik, mint a tarkójukat.
A felmérés eredményének ellenére, azért még ne fizessünk elő egy fenékizom-erősítő gépre és aerobikozni se kezdjünk el, arra viszont  ügyeljünk, hogy a nadrágunk ne lógjon hátul, hanem maradjon feszes

Hirdetés

2. A váll

A hölgyek ösztönösen a jobb szexuális képességekkel azonosítják a széles vállakat, állítja a tanulmány. Ha nem jó a tartásunk, vagy gyengék a vállaink: irány a konditerem!
Szerencsére ez egy olyan testrészünk, amelyen könnyedén  tudunk változtatni, sajnos az arcunk szépségét és a magasságunkat nem tudjuk korrigálni.
A felmérések szerint azokhoz a férfiakhoz, akiknek arányosan nagyobb a válluk a csípőjükhöz képest, a hölgyek jobban vonzódnak, úgyhogy uraim van értelme ebbe a testrészünkbe fektetni.

3. A karok

A megkérdezett lányok egy jelentős része az izmos, erős karokra esküdött. Azt mondták, a karon lehet legjobban meglátni, hogy törődünk a testünk “karbantartásával ” és a hölgyek azt sem titkolták el, hogy szeretik, amikor egy férfi karizmai kidudorodnak a póló vagy ing alól.
Egy erős kar azt is jelenti szerintük, hogy bármitől meg tudjuk védeni a őket, vagy esetleg könnyedén fel tudjuk kapni az ölünkbe is.

4. A mellkas

A nők elsősorban az atletikus, kisportolt testalkatot keresik, mikor párt választanak: széles vállak, vékony csípő, és erős mellkas.
A legtöbb nő a felmérésben is azt mondta, hogy nem a , kigyúrt férfiakat keresi, hanem az arányos felépítésűeket. Ehhez hozzájárul a mellkas is, aminek nem kell túlzottan erősnek lennie, csak legyen kidolgozott, izmos és feszes.

5. A vádli

Kevés dolog teszi tönkre annyira az összképet a strandon, mint amikor egy férfinak izmos, kidolgozott felsőteste van, de a lába  nagyon vékony. (Viccesen: Hiába vagy “kibaszva”, ha a lábad mihaszna.) Ha nem akarunk nevetségessé válni, akkor  bizony  rendesen rá kell dolgoznunk a lábainkra, különösen a vádlijainkra: a felmérésben választ adó nők szerint ugyanis azokon egyértelműen megmutatkozik, hogy mennyire vagyunk arányosak és hogy mennyit törődünk testünk teljes egészével.

Hirdetés