Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI CSAJVILÁG 5 csodálatos trükk azoknak, akik gyakran hordanak farmert! Ezt azonnal kipróbáltuk mi...

5 csodálatos trükk azoknak, akik gyakran hordanak farmert! Ezt azonnal kipróbáltuk mi is!

Hosszú ideje a farmer töretlen sikerrel tarol a divatlisták vezető helyén. A farmer örök, soha nem megy ki divatból! Nemtől és kortól függetlenül mindenki viselheti, azonban van néhány szabály, amit be kell tartani annak érdekében, hogy szuperül mutasson rajtad a farmer!

1.Őrizd meg a farmer színét

Ha egy sötét színű farmert vásároltál, az első használat előtt mosd át sós vízzel. Egyenlő arányban keverj el egy tálban vizet és sót, majd áztasd bele a farmert, és öblítsd át. Ezután mosd ki tiszta vízzel. Ezzel a művelettel gondoskodhatsz arról, hogy hosszabb ideig megőrizze a farmered a színét.

2.Szeretnél hosszú vékony lábakat?

Ha felhajtod a farmered alját, úgy, hogy több látszódjon a bokádból, akkor optikailag hosszabbnak fog tűnni a lábad.
Viselj rövidebb pulóvereket, blúzokat.

3.Hosszabb ideig szép maradjon a farmered!

Ahhoz, hogy jó állapotban maradjon hosszú időn keresztül a farmered, akkor ajánlott olyat választanod, ami jobban bírja a strapát: legalább 2%-ban tartalmazzon elasztikus szálakat.
Végezz a farmerebben néhány guggolást viselés előtt, hogy eléggé edzett legyen, és ne adja fel könnyen a harcot. Ha ettől az egy-két mozdulattól már kinyúlt, akkor ne vedd meg, mert azt jelenti, hogy nem lesz hosszú életű.

4.Zsírfolt esett a farmeredre? Ne aggódj!

Szórd be egy kevés hintőporral, hagyd állni egy éjszakán keresztül, majd másnap mosd ki.

5.Ha úgy érzed, hogy túl durva a farmered

Ha úgy érzed, hogy inkább férfias az új farmered, mint nőies, és erősen megvastagítja a lábaid, akkor egyszerű a megoldás. Húzz hozzá egy magassarkú cipőt, ettől sokkal vékonyabbak, és csinosabbak lesznek a lábaid.

tudasfaja.com

loading...