Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI 4 titkos módszer ráncok ellen, ami jobb, mint bármely kozmetikum!

4 titkos módszer ráncok ellen, ami jobb, mint bármely kozmetikum!

Hirdetés

Az öregedéssel együtt járó jelektől senki sem szabadulhat meg. Ahogy telik az idő arcbőrünk egyre petyhüdtebb, és ráncosabb lesz, elveszíti rugalmasságát is.

Ha nem akarunk az életkorunknál sokkal idősebbnek kinézni, érdemes odafigyelnünk, és törődnünk bőrünk egészségével.

Hirdetés

A boltok polcai roskadásig tele vannak különböző a különböző kozmetikai szerekkel, azonban sokszor csak állunk tanácstalanul, és azt sem tudjuk melyiket válasszuk. Ha sikerül is megvennünk a megfelelőnek tűnő krémet, az még nem jelenti azt, hogy ez jót is fog tenni a bőrünknek.

A bolti krémek ugyanis nagyon sok vegyi anyagot tartalmaznak, éppen ezért nem csak a bőrünket roncsoljuk a használatuk által, de felszívódva a szervezetünkben számos más betegség kialakulását is eredményezhetik. Az utóbbi időben a bolti krémeknek hadat üzenve egyre nagyobb teret hódítanak a természetes alapanyagokból készült kozmetikai szerek. Készítsük el otthon a saját bőrtípusunknak megfelelő ránctalanító krémet. Az alábbiakban néhány igazán hatékony ránctalanítót mutatunk be.

1. A szem körüli ráncok ellen

Áztassunk be egy friss kenyérdarabkát egy kevés olvasztott vajba, majd mikor jól megpuhult helyezzük a szemünk alá. Feküdjünk le, és maradjunk így egy fél órán keresztül. Ezután mossuk le egy kevés langyos vízzel. Hetente kétszer ismételjük meg az eljárást.

2. Hatékony krém szemráncok ellen

Keverjünk el két evőkanál körömvirágot, egy teáskanál kamillával, majd öntsünk rá 100 ml felforralt vizet. Fedjük le, 20-30 perc múlva szűrjük le, és keverjünk hozzá egy evőkanál olívaolajat. Minden este lefekvés előtt óvatosan kenjük be a szem körüli vékony bőrt ezzel a keverékkel. Hűtőszekrényben 4 napig tárolhatjuk ezt a krémet.

3. Homlokráncok ellen

Egy kevés friss élesztőt törjünk össze villával, majd keverjük el annyi tejjel, hogy kenhető állagú legyen. Hetente háromszor kenjük be az arcunk az élesztős pakolással, és hagyjuk állni egy fél órán keresztül.

4.Öregedés elleni pakolás

Egy tojás sárgáját keverjük el egy teáskanál citromlével, és egy teáskanál ricinus olajjal. Áztassunk a keverékbe 2 gézdarabot, majd borítsuk ezeket az arcunkra. Majd fedjük le ezt a pakolást, egy jól kicsavart, előzőleg meleg vízbe áztatott törölközővel. Tíz perc múlva mossuk le az arcunk meleg vízzel.

5.Természetes olajokkal a ráncok ellen

Keverjünk el két evőkanál búzacsíraolajat, 2 evőkanál avokádóolajat, és 2 evőkanál mandulaolajat. Cseppentsünk bele 2 csepp barackolajat, és 3 csepp szezámolajat. Naponta kétszer kenegessük be a keverékkel a ráncainkat.

Szerző: tudasfaja.com

Hirdetés