Kezdőlap EGÉSZSÉG 4 riasztó jele, hogy a test tele van méreganyagokkal

4 riasztó jele, hogy a test tele van méreganyagokkal

A rohanó mindennapokban nem árt tisztában lennünk azokkal a figyelmeztető jelekkel, amelyek azt jelzik, hogy a testünkben sok a méreganyag és sürgősen intézkedésekre van szükségünk, ha szeretnénk elkerülni a komolyabb következményeket.

 

A szervezetünkbe sajnos minden nap viszünk be méreganyagokat,manapság ugyanis nagyon kevés olyan ember él, aki csakis bio életmódot folytat. A méreganyagok pedig, amelyek a szervezetben folyamatosan lerakódnak nagyon rossz hatással vannak a létfontosságú szerveinkre.

Íme 4 riasztó jele annak, hogy túl sok méreganyag halmozódott fel a testben:

1.  Fiziológiai szükségletek

Ha gyakran látogatjuk meg a fürdőszobát, egyértelmű jele annak, hogy túl sok a méreganyag a szervezetben. Bizonyos esetekben ez mégsem jelent problémát, hiszen a gyakori vizelés vagy székelés segít kitisztítani a toxinokat, így részben megnyugodhatunk, mert azok távoznak a szervezetből.

2. Kellemetlen szájszag

Ez is egy riasztó jele annak, hogy túl sok méreganyag halmozódott fel a szervezetben. A szájszag valószínűleg a szájban lévő baktériumokból ered, de sok esetben a gyomor és a máj nem képes feldolgozni a méreganyagokat és azok kellemetlen szagként érződnek a szájban. Ahhoz, hogy megszabaduljunk ettől, naponta tisztítsuk meg a nyelvünket és együnk sok petrezselymet, ami természetes méregtelenítő.

3. Irritációk

Ha kisebb-nagyobb irritációk lépnek fel parfümök vagy egyéb kozmetikai termékek használata során, azokat is okozhatják méreganyagok. A rendszeres tisztálkodás ellenére is lehet kellemetlen testszagunk, amelyet a máj idéz elő. Ebben az esetben a máj nem képes feldolgozni a szervezetben lévő toxinokat és gyakran fejfájás, hányinger is kísérheti. A pitypang tea ebben az esetben hatékony segítség lehet, valamint a ricinusolaj.

4. TúlsúlyA fogyás számos esetben azért nem valósul meg, mert a lerakódott méreganyagok nem teszik azt lehetővé. Hormonális problémák, helytelen táplálkozás és a mozgásszegény életmód is túlsúly kialakulásához vezethet, de sok esetben a vérben lévő méreganyagok a felelősek ezért. Számos mérgek, mint a dioxin és a növényvédő szerek megkötik a zsírt a testben és megakadályozzák azok kiadását. Ügyeljünk az egészséges életmódra és arra, hogy rendszeresen lúgosítsuk szervezetünket.

Szerző: tudasfaja.com

loading...