Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI CSAJVILÁG 4 lecke az élettől, amelyet 30 éves koráig mindenki megtanul!

4 lecke az élettől, amelyet 30 éves koráig mindenki megtanul!

Biztosan te is hallottad már, hogy valaki nem öltözik az életkorának megfelelően. Előfordul, hogy az illető rég túl van már a 40-en, és még mindig fiatalosan, úgy öltözködik, mintha 20 éves lenne. Baj ez talán? Létezik néhány olyan íratlan társadalmi elvárás, amellyel mindenképp szembesülni fogsz 30 éves korodig!

30 éves koráig az ember megismeri annyira önmagát, hogy tudja, mi az a stílus, ami a legjobban áll neki, és mi az, amit jobb, ha messzire kerül. Van 4 olyan szabály, amit mindenképp ismerned kell!

1.Nem baj, ha nem követed mindig a divatot!

Sokszor nehéz ellenállni a kísértésnek, és lépten-nyomon utánozzuk az éppen uralkodó divatot. Azonban annyira kell tiszteld önmagad, hogy ami nem áll jól, azt nem veszed fel. Ismered az alakod, így azt is tudnod kell, hogy mit tudsz belőle kihozni egy csinos szoknya, vagy egy divatos nadrág segítségével. Csak azért, mert valami épp divat még nem biztos, hogy jól is áll, mérlegelj!

2.Hirtelen felindulásból soha ne vásárolj!

Ahogy telik az idő egyre tudatosabbak leszünk, azonban néha mindenkit elkap a vásárlási láz. Soha ne vásárolj csak azért, mert rossz kedved van, vagy, mert valaki megbántott, és cserébe megjutalmazod magad. Az ilyen “jutalomvásárlások” általában rosszul sülnek el, hiszen olyan dolgokat vehetsz meg, amit többé soha nem veszel fel, és ott fognak ülni a szekrényben.

3.Kényelmes vagy szexi?

Ez a két dolog soha nem fedi egymást, vagy kényelmes ruhát veszel, vagy szexit. Egy kényelmes ruha minden bizonnyal nem szexi, és a szexi nem kényelmes. És ez a cipőkre is érvényes! Ebben a korban már tudsz mérlegelni, hogy mi a fontosabb neked, és nem fogsz csak azért 1 órát gyalogolni egy tűsarkúban, mert szexi.

4.A legjobb dolog ezután következik

30 éves korodon túl már elég sok tapasztalaton túl leszel ahhoz, hogy tudd, mi a legjobb számodra. Könnyen meg fogod tudni határozni a stílusod, és csak olyan ruhadarabokat viselsz, amik jól is állnak. Megismered magad annyira, hogy olyan ruhákba bújsz, melyek kiemelik az előnyös tulajdonságaid.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.comű

loading...