Kezdőlap EZOTÉRIA 4 jele annak, hogy lelki vezetőd próbál kapcsolatba lépni veled!

4 jele annak, hogy lelki vezetőd próbál kapcsolatba lépni veled!

Hirdetés

A hétköznapokban is könnyen érezhetjük, hogy vannak olyan pillanatok, amikor valaki vigyáz ránk “odafentről”. Biztosan többen éltünk már át olyan helyzeteket, amikor akarva-akaratlanul is kicsúszott a szánkon: “ha akkor az őrangyalom nem vigyáz rám…”.

 

Hirdetés

Nézzük, melyek azok a helyzetek, amikor nagy esély van arra, hogy különleges lelki segítségben részesüljünk.

1.Amikor egyedül vagyunk

Amikor egyedül vagyunk, sokkal óvatosabbak vagyunk a körülöttünk levő dolgokkal. I

Ilyenkor minden zavaró tényező megszűnik körülöttünk, sokkal jobban befele tudunk figyelni, és egészen biztosan megérezzük, azt, hogy vigyáznak ránk. Ha nyugodtak vagyunk, könnyebb észrevenni a pozitív energiákat.

2.Alvás közben

Álmunkban olyan emberekkel találkozhatunk, akik segítségünkre lehetnek. Ilyenkor üzeneteket kaphatunk, melyek felébredve a hétköznapi életünkben lehetnek segítségünkre.

Próbáljunk mindig visszaemlékezni álmainkra. Lehetséges, hogy sokszor csak a hangulatuk marad meg, de ez is segítségünkre lehet.

3.Amikor fontos döntés előtt állunk

Amikor már úgy tűnik, hogy senki nem tud segíteni abban, hogy helyes döntést hozzunk, akkor kapunk egy erős lelki segítséget, vagy jelet.

Ilyenkor úgy tartjuk, hogy csoda történt. Egy mély sugallat fogja mutatni az irányt a megfelelő úton.

4. Szeretteinkkel való kölcsönösség

Biztosan éreztük már, hogy egyes emberek sokkal szimpatikusabbak, sokkal inkább közel állnak hozzánk.

Van akinek ugyanolyan az életfelfogása, az életről alkotott elképzelése, és vágyai, mint nekünk. Érezni fogjuk, hogy ő a lelki társunk. Választ kaphatunk tőle, az élet nagy kérdéseire anélkül, hogy feltennénk a kérdést.

Hirdetés