Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI 4 férfitípus, akiben egy nőnek sem lenne szabad megbíznia. Az elején játsszák...

4 férfitípus, akiben egy nőnek sem lenne szabad megbíznia. Az elején játsszák a lovagot, majd félrelépnek…

Sokszor egyértelmű jelei vannak annak, hogy valakiben meg lehet bízni vagy sem. A szerelem vak, ilyenkor hajlamosak vagyunk álmaink pasiját tökéletesnek látni, és egyáltalán nem vesszük észre a hibáit.

 

Ha nem akarod egy megbízhatatlan férfival összekötni az életed, az alábbi 4 típust messzire kerüld.

1.Sorozatcsaló

Már az első mondatában felbukkan a szex szó, hiszen ez a kedvenc témája. Hidd el, nem csak beszélni szeret róla. Amivel persze semmi baj nem is lenne, csupán az, hogy az összes eddig barátnőjét halomra csalta. Mindig azt hazudja, hogy épp szakítani akar az aktuális barátnőjével, mert már kihűlt a kapcsolat. Aztán, ha utat engedsz neki, téged is így fog lecserélni.

2.A Férfi
Külsőre, és belsőleg is nagyon vonzó, minden tulajdonsága megvan, amivel egy igazi férfi kell rendelkezzen. Az a baj, hogy ezzel ő is tisztában van, és sok esetben tökéletességével vissza is él. Eléggé makacs, és nem hajlandó kompromisszumot kötni. Képtelen megmaradni egyetlen nő mellett, hiszen minden vágya az, hogy megmutassa az egész világnak, hogy ő mennyire tökéletes. Lételeme a hódítás!

3.A kényelmes

Ezzel a típussal egészen biztosan találkoztál már, hiszen nagyon elterjedt. Elsőre úgy tűnhet, hogy minden rendben van az életében, hiszen van rendes munkája, és családja, viszont ő az, aki titokban szeretőt tart. Kényelmes az élete, de a rutinba hamar beleun, és így dobja fel a hétköznapjait. Ahhoz túl kényelmes, hogy elváljon, inkább kis kalandot iktat be az életébe.

4.A haverkodó
Biztosan neked is voltak már fiú haverjaid, akikkel nagyon jól megtaláltátok a közös hangot, de semmi több. Azonban vannak olyan férfiak, akik addig haverkodnak , hogy túlságosan közel kerülnek hozzád. Történhet ez egy céges bulin, vagy egy üzleti úton akár. Aztán persze következik a “maradjunk barátok, ne tegyük tönkre a barátságunkat” duma.

tudasfaja.com

loading...