Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI CSAJVILÁG 35 divatos frizura, ami idén tarolni fog! Minden fodrász ezt ajánlja!

35 divatos frizura, ami idén tarolni fog! Minden fodrász ezt ajánlja!

A fodrászok szerint ez idén a 35 legdivatosabb rövid haj nőknek

Bár néhány évre mintha elfelejtettük volna a rövid hajat, most újra nagyon divatos, ami nem is csoda, hiszen egy rövid frizurának csak előnyei vannak. A rövid hajnak soha nincsenek rossz napjai, nem kell azon aggódni, hogy melyik tincs nincs a helyén.

A bob vagy bubi frizura 2019-ben és 2020-ban újra hódít, mind a hagyományos, mind az asszimetrikus változatban. A rövid frizuránál az asszimetria szinte tálcán kínálja magát, kár lenne kihagyni. A rétegekkel és a színekkel való játék lehetőségek végtelen tárházát teszi elérhetővé, ha rövid hajra vágyunk.

A közepes hosszúságúra hagyott bubi frizurát laza hullámokkal tehetjük még érdekesebbé. Rendkívül nőies stílust tud adni néhány hullám, akár a frufrunál, akár a teljes frizurán alkalmazzuk. Újra nagyon kedvelt az annak idején Victoria Beckham által behozott, fokozatosra vágott bubi frizura, ami elöl hosszabb, hátul rövidebb. Csodákra képes, hiszen könnyedén dússá teszi még a vékonyszálú, kevés hajat is.

Színek tekintetében a legelőnyösebb, ha több árnyalatot is beleviszünk a frizurába. A szőkéknél ez különösen látványos, de a vörös és a barna haj is bőségesen enged játszani a lehetőségekkel.

Nem utolsósorban pedig szempont lehet az is a frizuraválasztásnál, hogy egy rövid fazonnal a hétköznapokban sokkal egyszerűbb bánni. Nincs szükség ezernyi styling termékre és a legújabb hajkozmetikumokra, melyek nélkül a hosszabb tincseket lehetetlen lenne kezelni. A rövid haj egészségének és szépségének megőrzése még a rohanó hétköznapokban sem jelent különösebb gondot.


































Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.
Forrás:bidista.com
loading...