Kezdőlap EGÉSZSÉG 3 székes gyakorlat, ami pár nap alatt feszes combokat és kerek popsit...

3 székes gyakorlat, ami pár nap alatt feszes combokat és kerek popsit varázsol! Elő a székekkel!

Hirdetés

Ki ne szeretne karcsúbb, formás lábakat és feszes, kerek popsit? Nincs ilyen ember, de ha mégis, akkor nem mond igazat. A legjobb, hogy bárki számára elérhető, csak némi önfegyelemre lesz szükség. 

A következő gyakorlatok nem telnek sok időbe és az otthonod kényelmében is bármikor elvégezheted őket, csupán egy széket kell segítségül hívnod hozzá. A lényeg, hogy rendszeresen végezd és álom combok és fenék lesz a jutalmad.

Hirdetés

1) Láblendítés

Állj meg a szék mögött, kezeiddel fogva a háttámlát. Sarkaid legyenek összezárva, a lábujjak nézzenek kifelé. Hajlítsd be kissé a térdeidet és vidd a jobb lábujjakat a bal boka mögé. Tartsd a törzsed egyenesen és szorítsd össze a farpofákat, majd emeld meg hátra felfelé a jobb lábadat. Végezz 2 emelést, majd térj vissza kiinduló helyzetbe. Ismételj 15-20-szor mindkét oldalra.

Könnyítés: ne emeld a lábaid túl magasra.

Nehezítés: ne kapaszkodj a székbe vagy hajlítsd be jobban a térdeidet.

2) Csípő emelés

Feküdj hanyatt a szék előtt, a karok legyenek oldalt melletted, tenyerek a talajon. Emeld fel a lábaidat a magasba, majd hajlítsd rá az egyik lábadat az ülő részre úgy, hogy a sarkad helyezd a székre. Emeld meg a csípődet úgy, hogy a talpad teljes egészében rá tudjon feküdni a szék ülő részére, miközben szorítod a farpofákat. Csinálj belőle 15-20-at, majd ismételd meg még egyszer. Tarts közte 10 másodperc szünetet.Könnyítés: tedd mindkét sarkad a székre.

Nehezítés: mindkét szett végén emeld meg 10x a kinyújtott lábadat a magasba, miközben a csípőd meg van emelve.

3) Guggolás

Állj meg lábujjhegyen a szék mögött, kapaszkodj a háttámlába. Tégy a lábaid közé egy feltekercselt törülközőt. Ebből a pózból ereszkedj le guggoló pózba, maradj két másodpercig így, miközben a hátadat végig egyenesen tartod. Emelkedj vissza kezdő pozícióba. Csináld meg 15-20-szor, majd ismételj. A két szett között pihenj 10 másodpercet.

Könnyítés: hagyd el a törülközőt.

Nehezítés: a szettek végén maradj leguggolva és végezz 20 sarokelmést.

tudasfaja.com

Hirdetés