Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI INTIMITÁS 3 nőtípus, akit senki nem szeret, jobb messziről elkerülni őket!

3 nőtípus, akit senki nem szeret, jobb messziről elkerülni őket!

Sok olyan nővel lehet találkozni, akivel a kommunikáció valamiért nem működik. Érezhetően döcögős vagy egyszerűen kellemetlen. Azon kívül, hogy a vonzalom megszületett, a férfiak a sztereotípiák ellenére nem hagyják figyelmen kívül a személyiséget. Igenis fontos, hogy egy nőnek milyen a jellemvonása.

Ha a következők közül bármelyikbe is beleesik, ember legyen a talpán, aki hosszabb kapcsolatot szeretne egy ilyen nővel kialakítani.

1# Az akaratos

Az ilyen nő nem tűr semmilyen ellentmondást és szereti, ha minden aszerint alakul, ahogyan ő azt elképzeli. A házasság az ő szemében üzlet, a család pedig egy katonai kiképzés. Olyan nyomást gyakorol a környezetére, hogy az elvárásainak megfelelni szinte lehetetlen. Ha a férfi megpróbál egy kis romantikát vinni a kapcsolatba, a nő csak bonyodalmat lát benne és keresi, hogy hol lehet a trükk. Ezek a nők általában kemények és úgy tartják, egyedül is tökéletesen boldogulnak az életben, nincs szükségük társra a boldogsághoz.

Az ilyen nők gyerekkorukban nagy valószínűséggel nem részesültek elég és jó szeretetben, így maguk sem tudják, hogyan lehet azt jól kifejezni és bizalommal fogadni. Ha mégis egy ilyen nővel akarja valaki összekötni az életét, az legyen megértő, türelmes és nagyon tapintatos. Az erős férfiak képesek erre.

2# A hisztérikus

Az ilyen nők túlzott érzelmi kilengésekkel reagálnak mindenre, ami nem úgy történik, ahogyan azt ők szeretik. Egyetlen rosszul kimondott szó óriási rohamot kelt és kezdetét veszi egy véget nem érő harc, amelyben a múlt sérelmei is szép számmal előjönnek. A legérdekesebb, hogy az ilyen nők általában csendesebb típusok és önbizalom hiányosak is. Az önbizalomhiány a legfőbb oka annak, hogy a párjukban sem képesek megbízni.

Az ilyen nők kislányként csak akkor tudták elnyerni a szüleik figyelmét, ha rosszalkodtak, sírtak vagy hisztériáztak és a földhöz vágták magukat. Addig, amíg egy ilyen nő nem képes erre ráébredni és változtatni, szinte kizárt, hogy boldog párkapcsolatban élhessen.

3# A kaméleon

Egy igazán különleges típus, aki számos jellemvonást képes magára ölteni és úgy váltogatja őket, akár egy kaméleon a bőre színét. Lehet, hogy a munkahelyén, a barátokkal és az idegenekkel nagyon közvetlen, vidám és kedves, ám amikor hazatér, átváltozik és zsarnokoskodik a családjával. A férjével viselkedhet főnökösködően vagy hisztérikusan is.

Az ilyen nő első pillantásra nagyon szeretetteljesnek tűnik, ám amint megszerezte kiszemeltjét, előbújik igazi énje. Csak az olyan férfiak tudják ezt elviselni, akiknek kötélből vannak az idegeik vagy, akik hajlandóak meghunyászkodni.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...