Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI 3-féle szerelem létezik, de csak az egyik áll ellen az idő múlásának!...

3-féle szerelem létezik, de csak az egyik áll ellen az idő múlásának! A tiétek vajon az a kapcsolat?

A szerelem az egyik legcsodálatosabb érzés a világon. Azonban az igazság bizony az, hogy egy idő után lankadni kezd már nem olyan mindent elsöprő, és heves, mint a kezdetekben. Egy kapcsolatban dolgozni kell azért, hogy hosszú évtizedeken keresztül boldogan élhessünk egymás mellett.

A szerelemnek 3 típusa létezik, de csak az egyik tartós ezek közül.

1.Az első szerelem

Ez a legmeghatározóbb minden ember életében. Egészen biztosan mindenki emlékszik az első csókra, az első szerelmi vallomásra, és az első szakításra is.

Ezeket aztán soha nem fogjuk elfelejteni, és évek múltán is mosolyogva emlékezünk majd rá. Nagyon kevés az olyan első szerelem, amely kitart, míg a halál el nem választ.

2.Nehéz szerelem

A második szerelem az, amelyik több nehézséget tartogat, hiszen már rossz tapasztalatokkal indulunk. Ez az, amiből a legtöbbet tanulunk, olyanokat is, amit eddig esetleg sosem tudtunk. Ez a szerelem után még mindig reménykedünk, hogy jobb dolgok is fognak történni velünk.

Várhatnak rád jó, és rossz dolgok egyaránt, a lényeg az, hogy ne add fel. Ha szakítás lesz a vége, úgy érzed, hogy ez az a kapcsolat, amiért érdemes volt küzdened, és soha nem szeretted volna befejezni.

3.Váratlan szerelem

Erre aztán nem számítottál soha, teljesen megváltoztatja az eddigi véleményedet a kapcsolatokról. Elképzelni sem tudod, hogyan alakul ki valakivel egy ennyire erős kötődésed. Minden olyan csodálatos, és természetes vele, te pedig csak ámulsz-bámulsz, hogy hogy ennyire szép a szerelem.

Nem tudod szavakkal megfogalmazni ezt az érzést, de éred, hogy ez a világ legjobb dolga. Ez a szerelem minden akadályt le tud győzni, ha nagyon vigyáztok rá, akár örökké is tarthat.

tudasfaja.com

loading...