Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG 3 embertípus, aki nem találja a lelkitársát a csillagjegyéből kifolyólag!

3 embertípus, aki nem találja a lelkitársát a csillagjegyéből kifolyólag!

Gondoltál már valaha arra, hogy a csillagjegyed mennyire befolyásolja a életed alakulását? Arra is hatással lehet, hogy hogyan alakul a szerelmi életed, sikerül-e rátalálnod a lelki társadra.

Ez a 3 csillagjegy egész életében a lelki társát fogja keresni, nem sikerül rátalálnia az igazira, vagy csak nagyon nehezen, sok küzdelem árán teljesülhet be a szerelmi élete.

Kos

Egy igen energikus és tettre kész ember vagy, éppen ezért úgy gondolod, hogy te aztán könnyen megtalálod a hozzád hasonló embereket. Nehezen találsz olyan személyt, aki hozzád hasonló energiaszinttel, és kalandos életkedvvel rendelkezik.

Sok erőfeszítést belefektetsz, de mégsem találod az ideális partnert. Talán jobb lenne a pont ellentétes tulajdonságú emberek között keresgélned. Hiszen tudod, az ellentétek vonzzák egymást a legjobban.

Oroszlán

Nagyon határozott és igényes személyiség vagy. Született vezető alkat vagy, és igen nagyok az elvárásaid másokkal szemben. Kicsit magasra tetted a mércét, ilyen elvárások mellett nehezen fogod megtalálni a lelki társad.

Nem egy alárendeltet, hanem egy igazi partnert kellene keresned, akivel mindenben kiegészítitek egymást.

Szűz

Túlságosan intelligens, és okoskodó vagy, hajlamos vagy arra, hogy mindig kioktasd a környezeted. Ez egy kicsit rémisztő lehet mások számára, mert hát senki sem szereti, ha még a véleményét sem mondhatja el szabadon.

Egy olyan partnert kell keresned, aki hasonló intelligencia szinttel rendelkezik, mint te.

tudasfaja.com

loading...