Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI 3 édesség, ami hatékonyabb a ráncokkal szemben, mint egy drága krém

3 édesség, ami hatékonyabb a ráncokkal szemben, mint egy drága krém

Hirdetés

A szépségünk megőrzése érdekében nem kell teljesen kiiktatnunk az édességet az életünkből, csupán megfelelően kell használnunk. Ha sima, és ránctalan bőrről álmodunk, próbáljuk ki az alábbi módszereket!

Ha gyorsan, és egyszerűen szeretnénk, hogy bőrünk megfiatalodjon, az édességek lesznek a legnagyobb segítségünkre ebben a dologban. Nem kell hosszú kezelésekre járnunk a kozmetikushoz, hiszen otthon is, rövid idő alatt ápolttá tudjuk varázsolni a bőrünket.

Hirdetés

Az édes arcmaszkok, segítségével csökkennek a már kialakult ráncaink, kisimul a bőrünk, és nem egészen 8 óra alatt a kezelések alkalmazása után, drasztikus változáson mehetünk keresztül. Az biztos, hogy ismerőseink egyből kérdőre vonnak majd, hogy mitől fiatalodtunk így meg.
Válasszuk ki a legszimpatikusabbat az alábbi édes arcápoló módszerek közül, és alkalmazzuk rendszeresen.

Méz

Az egyik legjobb természetes megoldás a bőrproblémák orvoslására. Energizálja a bőrsejteket, antioxidáns és gyulladásgátló hatással rendelkezik. Javítja a bőr szerkezetét, revitalizálja, nyugtatja, és megtisztítja. Ránctalanító hatása szinte azonnal érzékelhető.
Alkalmazás: a mézet keverjük el egy kevés langyos tejjel, kenjük fel az arcunkra, hagyjuk állni egy fél órán keresztül, majd mossuk le langyos vízzel.

Barna cukor

Nagyon hatékony bőrradírt készíthetünk belőle. Ha nincs barna cukrunk éppen otthon, akkor fehérrel is helyettesíthetjük.
Alkalmazás: tegyünk egy tálkába 2-3 evőkanál cukrot, majd egy kevés vízzel vagy tejjel keverjük el, míg a kristályok feloldódnak. Kenjük be vele az arcunk, és hagyjuk állni 15-20 percig, majd masszírozzuk át gyengéden, és mossuk le meleg vízzel.

Csokoládé

Serkenti a vérkeringést, megakadályozz a ráncok kialakulását, simává, és rugalmassá varázsolja a bőrt.
Alkalmazás: 50 gramm csokoládét olvasszunk fel, adjunk hozzá 1 evőkanál olívaolajat, majd mikor kihűlt, kenjük be vele az arcunk. 15 perc múlva öblítsük le langyos vízzel.

Szerző: tudasfaja.com

Hirdetés