Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI 3 csillagjegy, akikre a szerelemben csak a szenvedés vár!

3 csillagjegy, akikre a szerelemben csak a szenvedés vár!

A szerelem nem irányítható, egy hatalmas erejű belső érzés határozza meg, hogy kiért dobban meg a szívünk, és kiért nem. Úgy csap le ránk, mint a villám, és, ha megérintett, akkor már nehéz a józan eszünk szerint döntenünk.

Ha olyan emberbe leszünk szerelmesek, aki nem nekünk való, vagyis nem sok közös van bennünk, akkor számos küzdelem vár ránk az életben.

Az alábbiakban azokat a csillagjegyeket mutatjuk be, akik hajlamosak szenvedni a szerelemben, mivel nem jól választottak párt maguknak.

Oroszlán

Ha valaki nagyon megtetszik, akkor az sem jelent akadályt esetleg, hogy az illető már házas. Nem tudsz, de nem is akarsz nagyon parancsolni a szívednek, engeded, hogy szabadon szárnyaljanak az érzelmeid.

Ha valakibe szerelmes vagy, akkor mindent megadsz neki, hogy boldog legyen. Azonban nem mindig sikerül egy olyan társat találnod, aki ugyanúgy viszonozza a szerelmed, és ezért gyakran csak szenvedsz egy kapcsolatban.

Kos

Sokszor előfordul veled, hogy a nem megfelelő személyt választod, de még ha rá is jössz, nem vagy hajlandó szakítani vele. Érzéseid igen erősek, és nagyon befolyásolják a gondolkozásodat, cselekedeteidet.

Vannak olyan Kosok, akik megtalálják álmaik szerelmét, azonban a legtöbben abba a csapdába esnek, hogy szerelemtől elvakult fejjel választják ki az igazit, ami végül nem bizonyul jó döntésnek. Nem vagy túl szerencsés a párkapcsolataidban, és emiatt az egész életedet szenvedésnek érzed.

Szűz

Állandóan szerelmes vagy, izzik körülötted a levegő, csak sajnos hajlamos vagy arra, hogy a ne megfelelő személyt válaszd ki. Ingadozó önbizalmad miatt hajlamos vagy az első olyan személynek oda add a szíved, aki bókolt egyet neked.

Sokszor becsapnak, és érzelmileg kihasználnak. Idővel rájössz, hogy hibát követtél el, és akkor nagyon tudsz szenvedni.

tudasfaja.com

loading...