Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI 2019 nagy hajtrendje – ezek lesznek a legtrendibb frizurák az 50 feletti...

2019 nagy hajtrendje – ezek lesznek a legtrendibb frizurák az 50 feletti nőknél!

Hirdetés

Nem kell mindenáron drasztikus változtatásokhoz folyamodni, hogy fiatalabbnak nézz ki a korodnál. Néha elég egy új frizura fazon, némi hullám egy kis szín frissítés vagy egy laza frufru.

Íme, 10 frizura, amely ihletet adhat, hogy mit válassz, ha legközelebb úgy döntesz, hogy tiszteletedet teszed a fodrászodnál. Merj kipróbálni valami újat.

Hirdetés

Réteges bob

Ez a frizura egyszerre vidám és kacér, amely éveket képes fiatalítani rajtad. Különösen jól mutat a frufru, amely a homlokra hullik. Elegáns, mégis laza.

Rövid bob

Egy igazán fiatalos hajstílus, amelyet bárki megengedhet magának. Bármilyen arcformához illik és bármilyen viseletet képes feldobni. Nem kell vele sokat törődni.

Pixie forma

A szexualitás és az elegancia ötvöződik benne. A dús hajúaknak és a vékony szálúaknak is tökéletes választás. Akár egy új színárnyalatot is kipróbálhatsz, ha nem jön be, nem kell sokat várni a lenövéssel.

Rövid fürtök

Ha szeretnél valami merészet és szexiset kipróbálni, akkor válaszd ezt a fazont. A természetesen egyenes hajúaknak is kiváló választás, hiszen a hullámok sokkal dúsabbá teszik a hajat, főleg röviden.

Középhosszú bob

Egy klasszikus kedvenc sok nő számára. Letisztult, egyszerű megjelenést kölcsönöz a gazdájának és fiatalít. Nőies, de nem túl hosszú fazon. Mindennapi és alkalmi viseletnek is kiváló.

Hosszú, zabolázatlan fürtök

Egy igazán egyedi frizura, amelyet a válladra omolva, vagy akár felkötve, kontyolva, befonva is viselhetsz. Sok fantázia van benne és nagyon dögös.

Rövid, finom hullámok

Egyszerű és elegáns, kellemes keretet ad az arcnak. Igazán szép és bájos megjelenést kölcsönöz viselőjének és nem igényel sok készülődést.

Hosszú zuhatag

Ha abban a szerencsés helyzetben vagy, hogy dús a hajad, ne restelld megnöveszteni és rétegeztesd is. A hosszú haj fiatalít és nagyon vonzó is. Találd meg a hozzád legjobban illő hajszínt

Teljes frufru

A fiatalosság igazi záloga. Azonnal letagadhatsz pár évet egy jól levágott frurfuval. Nagyszerűen mutat hosszú és rövid hajhoz is. Egyből átformálja a megjelenésedet.

tudasfaja.com

Hirdetés