Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI 20 divatos frizura ősz hajú nőknek

20 divatos frizura ősz hajú nőknek

Mindannyian igyekszünk megőrizni fiatalos külsőnket és mindent megteszünk azért, hogy a szépségideáloknak a legnagyobb mértékig megfelelhessünk. Ha elkezdenek látszani a hajunkban az ősz szálak, az az első, hogy festékhez nyúlunk és eltakarjuk azokat. Az őszülés teljesen egyedi és életkortól független jelenség. Van, akinél már 11 évesen elkezdődik.

 

Vajon valóban ennyire elcsúnyítana minket az ősz haj? Biztosan csak úgy lehetünk szépek, ha befestjük és elfedjük? A következő fotókon szereplő hölgyek szerintünk egytől egyig lenyűgözőek. Talán neked is megjön a kedved a természetes hajszíned felvállalásához.

1#

“Megtanultam szeretni magamat úgy, ahogyan vagyok. Érdemes egy próbát tenni. Ha nagyon nem tetszel így magadnak, még mindig befestheted a hajad.”

2#

“Majdnem felhúztam magam, amikor valaki megkérdezte tőlem, hogy az unokahúgom nagymamája vagyok-e, de aztán hazaérve a férjem kijelentette, hogy most nézek ki a legjobban.”

3#

“Most ünneplem a második évet.”


 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Going grey with (grohm)(bray) (@grombre) által megosztott bejegyzés,

4# Anya és lánya

5# Ki mondta, hogy a szürke nem színes?

6#

“Tavaly mentem férjhez. Sokan mondták, hogy be kellene festenem a hajam, meg fogom bánni, nagyon öregnek fogok kinézni. Nem is lehetnék boldogabb, hogy igazán önmagam voltam az esküvőm napján.”7#

“Gyerekkorom óta van egy ezüstös folt a hajamban. Állandóan befestettem feketére, majd a fodrászom egyszer megkérdezte, hogy miért festetem. Vannak, akik fizetnek azért, hogy ilyan legyen a hajuk. Azóta így hagyom.”

8# 

“Olyan jól esik önmagamnak lenni!”

9# Babavárás őszen

10# 

“13 éves korom óta őszülök, de sosem festettem be a hajam. Mindamellett 12 éves korom óta növesztem. Teljesen elégedett vagyok azzal, ahogyan kinéz.”

11# Csodás hajkorona

12# Családi örökség

“11 évesen vettem észre, hogy elkezdtem őszülni. Most 30 vagyok és már 4 éve nem festetem a hajam. Az anyukámnak és a nőveremnek is ilyen színű.”

13#

“16 éves koromban kezdett feltűnni az ősz tincs. Soha nem festettem be.”

14# 13 évesen kezdődött az őszülés és pár éve már, hogy nem festi a haját

15# Csodás tincsek

16# Igaz, milyen lenyűgöző?

17# 

“30 éves vagyok, de már 5 éves korom óta vannak ősz hajszálaim és kifejezetten szeretem. Örülök, hogy egyre több ilyen nőt fedezek fel, mint én.”

18# Göndör vagy egyenes, mindenhogyan szép!

19# 

“13 éves korom óta ott van az ősz folt a hajamban. Sokszor befestettem azóta, de végül felhagytam vele.”20# Csupa mosoly

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...