Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI CSAJVILÁG 20 csodás hajvágási tipp 40 feletti nőknek

20 csodás hajvágási tipp 40 feletti nőknek

Hirdetés

A nők mindig szépek, 20, 40 és 60 évesen is. Az idő múlásával viszont néha elhanyagolják a külsejüket, mert azt gondolják, hogy a fiatalságuk rég elszállt. Sokan úgy hiszik, hogy már nem is kell szépítkezniük, mert elérték az életben a stabilitást. Óriási tévedés! Vegyél példát a sztárokról, egy egyszerű hajvágás fiatalosabbá teszi a 40 év fölötti nőket.

Hirdetés

Lépcsőzetes hajvágás

Az érett nők akik szeretik az ízléses dolgokat biztosan értékelni fogják a lépcsőzetes hajvágást. A frizurához jól illik a frufru, amely eltakarja a korral járó apró szépséghibákat a homlokon. A több színű hajfestés még üdébbé teszi ezt a hajformát.

Pixie hajvágás

A Pixie hajvágásnak több variációja is van, akik ezt a stílust választják akkor lesznek a legcsinosabbak, ha lefésülik a frufrujukat a homlokukra. Az aszimmetrikus frufru elvonja a figyelmet az idősödő arcbőr hibáiról. Remek választás azok számára, akiknek vékony szálú a hajuk. Ez a frizura szinte minden nőnek jól áll.

Bubi hajvágás

A göndör hajú nőknek remekül áll a Bubi frizura. Könnyen formázható, csak bele kell túrni, hogy kissé kócos hatást érj el. Ez a modern frizura 10 évet fiatalít a hölgyek arcán.

A 40 év fölötti nők akik fiatalosnak és divatosnak akarnak tűnni válasszanak állig érő Bubi frizurát. Ennek a frizurának több variációja van, lehet rövid de akár félhosszú is. A hosszú változata minden hajtípushoz illik. A kissé borzos variációja remek választás, ha kisebb szépséghibáid szeretnéd elrejteni. Akik állig érő Bubi frizurát választanak, a színekkel is játszhatnak.

Tippek a rövid hajformákhoz a 40 év fölötti nők számára

Kinek áll jól a rövid haj?

Sajnos nem minden 40 fölötti nőnek áll jól a rövid haj. A következő hölgyeknek áll jól:

  • Az arcvonásaik a megszokottól eltérőek, nem elég hangsúlyosak.
  • Ovális arcformájúak.
  • Szép a nyakuk és nincs tokájuk.

Rövid frizurához illő hajszín

A rövid hajhoz több hajszínt is választhatsz. Ha nem szeretnél sokat változtatni a frizurád színén, válaszd az eredeti hajszíned. Több színűre is festetheted a hajad. A hajfestést érdemes fodrászra bízni, hogy csodás legyen az új frizurád. Akár több színű tincsekkel is fiatalosabbá és modernebbé teheted a frizurád. A több színű tincsektől úgy tűnik, mintha több lenne a hajad, ami 40 éves kor fölött nagyon fontos a nőknek.

A továbbiakban 5 rövid frizurát mutatunk, amelyeket megmutathatsz a fodrászodnak. A videókban bemutatják, hogyan készülnek ezek a csodás frizurák.

Videó 1 – rövid haj

 

EBBE VAN 5 VIDEÓ DE NEM LEHET!

Ahogy a sztárok fotóin is láthatod, a rövid hajból fantasztikus frizurákat készíthetsz. A nőknek minden korban szükségük van az önbizalomra, hogy jól érezzék magukat. A hölgyeknek olyan frizurát kell választaniuk, amely kiemeli a szépségüket, amely előnyös, amely büszkeséggel tölti el, ami jól megy a ruhájához, az ékszereihez, illik az alakjukhoz.

Forrás:bidista.com

Hirdetés