Kezdőlap EGÉSZSÉG 2 összetevő az egész és eltűnnek az öregedési foltok. Próbáld ki, ha...

2 összetevő az egész és eltűnnek az öregedési foltok. Próbáld ki, ha nem hiszed!

Hirdetés

Az almaecet a világ egyik leghasznosabb természetes orvossága. Nagyon egészséges, éppen ezért jó, ha mindig van kéznél egy kis üveg organikus almaecetünk.

 

Hirdetés

Az öregedési foltok, vagy májfoltok az életkor előrehaladtával nagyon sok ember kéz-vagy arcbőrén jelentkeznek. Az ártalmatlan foltok leginkább csak esztétikai problémát okoznak. Ha nem akarunk együttélni velük, tüntessük el almaecet segítségével.

A nap hatására ezek a foltok csak méginkább felerősödnek, ha zavarni kezdenek próbáljuk ki az alábbi természetes halványító módszert.

Ezzel a házi módszerrel könnyen megszabadulhatunk a bosszantó barna foltoktól!
Csupán egy kevés almaecetre, és egy hagyma levére lesz szükségünk.

A hagyma leve nagyon erős antioxidáns, és igen gazdag tápanyagokban is. 100 mg hagyma 89%-ban fedezi a napi ajánlott vízmennyiséget, 1%-ban a fehérjét, 7%-ban a C-vitamint. Segítségével nagy hatóerővel vehetjük fel a harcot a káros szabadgyökökkel szemben.

Egy tanulmány alapján kimutatták, hogy a C-vitamin a melanoma elleni küzdelemben is hatásos lehet. Az almaecet gátolja a káros sejtek szaporodását, hatékony gyulladáscsökkentő, fájdalomcsillapító, és bőrmegújító hatással rendelkezik. Külsőleg, és belsőleg egyaránt alkalmazható. Segítségével sokkal világosabb, és élettel telibb lesz a bőrünk.


Ha öregségi foltokkal küzdünk, próbáljuk ki az alábbi módszert!

1.Vágjunk apróra egy nagyobb hagymát.
2.Turmixoljuk teljesen pépesre, majd tegyük egy szűrőbe, vagy egy géz anyagba, és a lehető legtöbb levet préseljük ki belőle.
3.A keletkezett levet keverjük el ½ csésze almaecettel, és turmixoljuk össze újra.
4.A keletkezett almaecetes hagymás lébe mártsunk bele egy tiszta vattadarabot, és ezzel kenegessük be naponta többször a problémás bőrfelületet.

Néhány hétig alkalmazzuk ezt a módszert, és ez idő alatt teljesen eltűnnek a foltjaink. A keverék ha elfogyott, készítsünk egy újabb adagot.

Hirdetés