Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI INTIMITÁS 17 dolog, amit minden férfi keres egy nőben! A 7. és a...

17 dolog, amit minden férfi keres egy nőben! A 7. és a 10. a legfontosabb!

Jellemzően az terjed a köztudatban, hogy a férfiak elsősorban a nő külsejéhez vonzódnak, de ez nem teljesen igaz. Sok olyan férfi létezik, aki legalább annyira, ha nem még fontosabbnak ítéli meg a nő szellemi és lelki tulajdonságait. A tisztelet, a kedvesség, az együttérzés, a műveltség csak néhány azok közül, amelyek képesek egy nőt ellenállhatatlanná tenni.

A következő cikkben felfedezhetsz 17 jellemvonást, amit minden férfi keres egy nőben.

1# Nyugodtság

Egy nyugodt személlyel folytatott kapcsolat igazi kincs. Kétségtelen, hogy az évek során felmerülhetnek viták, de egy olyan nő, aki képes a nyugodt kommunikációra kiabálás helyett ilyen helyzetekben is, felbecsülhetetlen.

2# Tisztaság

A szépség több mint egy jó smink és egy tökéletesen belőtt frizura. A férfiak vonzóbbnak találják, ha egy nő tiszta, kellemes megjelenésű, ápolt a haja és hidratált a bőre.

3# Intelligencia

A fizikai vonzerő fontos a kezdeti randevúk során, de amint a csábítás fázis befejeződik a párnak intellektuálisan is fel kell fedeznie egymást és képesnek kell lenniük arra, hogy szellemileg is lekössék egymást. Egy intelligens nő mentalitása, világlátása, ambíciója vonzó egy férfi számára.

4# Figyelmesség

A férfiak ösztönösen ahhoz a nőhöz vonzódnak, aki gondoskodik róluk, ha szükség van rá. Számukra vonzó, ha egy nő mindig figyel rájuk, akárcsak az édesanyjuk tette azt korábban.

5# Kreativitás

A nő azon képessége, hogy új és izgalmas módon legyen képes megközelíteni az életet. Egy férfi olyan nőt akar, aki segít neki egyedülálló megoldásokat találni az élet kihívásaira és problémáira.

6# Értékek

A férfi egy olyan nővel akarja megosztani az életét, aki hasonló elveket és értékeket követ, mint ő, így ez alapja lehet egy stabil család és otthon megteremtésének és a gyermekek következetes felnevelésének.

7# Hűség

Ha negatív dolgokat mond egy nő a férfi barátairól, szeretteiről, hazudik róluk és elárulja őket, az mindennél rosszabb. Egy idő után fel fog merülni a férfiben, hogy vele is ugyanezt teszi. Egy hűséges nőt, aki bizalmat ébreszt a viselkedésén és a szavain keresztül, mindig nagyra értékelnek.

8# Barátságosság

Ha megkérdezel egy férfit, hogy miért szereti a feleségét, sokan azt mondják, hogy szeretik, ahogyan az emberekhez viszonyul, ahogyan másokkal tiszteletteljesen és kedvesen bánik. Semmi sem vonzóbb, mint a mások tiszteletének képessége.

9# Hitelesség

Mivel szinte minden egyes ember jelen van a közösségi oldalakon, ezért sok dolog leszűrhető a nőkről is azáltal, ahogyan ott szerepelnek. A férfiak jellemzően az egyedi nőkhöz vonzódnak, akik nem akarnak hasonulni a nagy átlaghoz, hanem magukat adni.

10# Érettség

Aminek semmi köze nincsen az életkorhoz. A mentális és érzelmi érettség olyan jellemvonások, amelyeket minden férfi keres egy nőben. Senki nem akar egy olyannal kapcsolatot teremteni, aki képtelen pozitívan fejlődni az idők során.

11# Optimizmus

Ezt a minőséget mindannyian keressük. Fontos, hogy valaki az idő legnagyobb részében képes legyen a poharat félig telinek találni a félig üres helyett.

12# Pontosság

A férfiak tisztában vannak vele, hogy egy nőnek több idő szükséges a készülődéshez, de ez nem szabad, hogy akadályozza őket abban, hogy pontosak legyenek. A pontosság számukra  a tisztelet és az elkötelezettség jele, ami nagyon vonzó dolog.

13# Tolerancia

A bölcsesség abban is rejlik, hogy egy személy képes túljutni egy problémán és nem beleragadni egy konfliktusba. Egy toleráns nő mindig is vonzó lesz a férfiak számára.

14# Romantika

A romantikától nem kell félni, hiszen egy romantikus nő mindig is vonzóbb lesz, mint egy magát keménynek mutató, hideg nő. Még akkor is, ha a férfi önmagát nem tartja romantikus típusnak.

15# Tisztelet

A tisztelet nem csak a párkapcsolatban, de az összes emberi kapcsolatban meg kell, hogy mutatkozzon mások felé. Az egyik legvonzóbb dolog egy nőben, hogy képes tisztelettel viszonyulni minden egyes ember felé.

16# Könyörületesség

Nagyon könnyű beleszeretni egy olyan nőbe, aki nagylelkű másokkal szemben. Ez az adott személyben uralkodó túláradó szeretet jele, amely alapvető fontosságú.

17# Szeretet

Az hogy valaki képes legyen szeretni és szeretve lenni, a legalapvetőbb dolog egy kapcsolatban. Minden férfi kivétel nélkül egy szerető, szerethető és gondoskodó nőt keres.

tudasfaja.com

loading...