Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI 16 tény, melyet minden nőnek ismernie kell, hogy elkerülje a válást!

16 tény, melyet minden nőnek ismernie kell, hogy elkerülje a válást!

Hirdetés

Minél több évet élt házasságban egy pár annál jobban megszokják egymást, azonban ez a dolog nem csak a biztonságot, hanem a monotonitást is magával hozza. Mit tehetünk annak érdekében, hogy kapcsolatunk ne kerüljön veszélybe?

Ellen Fein-Sherrie Schneider Titkos szabályok című könyvéből minden kiderül, ami egy boldog házasélethez, vagy egy hosszú párkapcsolathoz szükséges. Ha egy pár jól bevált szabályt betartunk, akkor a nagy Ő egész életünkben rajongani fog értünk.

Hirdetés

1.Köss kompromisszumot a fontos döntésekben

A férfiak szeretnek a fontos, és felelősségteljes döntésekben élen járni. Akkor érzik magukat igazán fontosnak, ha az övék az utolsó szó, ha ők dönthetnek arról, hogy milyen autót, házat vásároljunk, vagy hová menjetek nyaralni. Köss kompromisszumot, ne vitatkozz, vagy ne próbáld átvenni a vezetést.

2.Fordíts figyelmet a megjelenésedre, de ne vidd túlzásba

Ha egy férfinak nem tetszene a felesége, nem kérte volna meg a kezét. Mindig figyelj a megjelenésedre az évek múltával is, légy ápolt, de nem kell túlzásba vinni a dolgokat.

3.Adj teret az énidőnek

Minden férfi szeret egy kicsit néha egyedül lenni, a saját dolgaival foglalkozni. Ne csüngj egyfolytában életed párján, hagyd hogy egy kicsit egyedül legyen, fel tudjon töltekezni.

4.Támogasd érzelmileg

A férfiak, bár nem mutatják ki, de tele vannak érzésekkel. Ha bármi nehézség van a párod életében, érzelmileg a padlón van, légy mellette, adj meg számára minden támogatást.

5.Ne mondj rosszat a rokonairól

A párod rokonait nem válogathatod meg, főleg nem a szüleit. El kell fogadnod őket olyannak, amilyennek, azzal, ha állandóan kritizálod őket, csak az árkot mélyíted kettőtök között is.

6.Őrizd meg a romantikát

Nagyon fontos, hogy a romantika mindig megmaradjon egy kapcsolatban ne csak az első években, hanem a gyerekek születése után is. Menjetek moziba, étterembe, sétálni.

7.Hagyd, hogy a férfi irányítson az intim percekben

A férfiak ilyenkor is szeretik, ha ők vezethetnek. Ne próbáld elnyomni őt, mert akkor nem fogja fontosnak érezni magát, és lankadni fog az érdeklődése.

8.Ne panaszkodj a gyerekekről

Ha hazajön a férjed fáradtan, ne panaszkodj állandóan arról, hogy a gyerekek mennyire rosszak voltak. Próbáljatok megoldani a problémát, de nem szólhat minden napotok erről, mert előbb-utóbb a kapcsolat rovására megy a panaszkodás.

9.Ne szidd a háta mögött

A problémákat elsősorban egymásközt kell elintéznetek, egy olyan kapcsolat, amelyben nincs együttműködés, nem fog sokáig tartani. Soha nem szidd a párod a háta mögött!

10. Ne szingli barátnőidtől kérj tanácsot

Aki soha nem élt hosszú párkapcsolatban, nem tudja átérezni a helyzetet teljesen. A barátnőid nem a te életedet élik, nem ők kell megoldják a problémáitokat.

11.Varázsold harmonikus otthonná a lakást

A férfiak érdekes teremtések, ha a garázsban minden a feje tetején áll, nagyon jól elvannak, de, ha az otthonukban rendetlenség és kosz van, kiborulnak. Gondoskodj a lakás harmóniájáról!

12.Ne veszekedj mások jelenlétében

A problémáitok egyes-egyedül rátok tartoznak. Soha ne veszekedj mások jelenlétében, ne hozd a családod kínos helyzetbe.

13.Kényeztesd valami finomsággal

A férfihoz a legrövidebb út a gyomrán keresztül vezet. Ha el szeretnéd csábítani, vagy be akarsz vágódni nála, főzz valami finomat, vagy készíts egy habos süteményt.

14.Próbáld elfogadni a dolgokat

Ha nem tetszik, hogy a párod túl gyakran viszi tisztítóba az autót, inkább próbáld elfogadni, ahelyett, hogy minden nap kritizálnád. A hosszútávú kritizálás a kapcsolat megromlásához vezet.

15.Ne kiabálj!

Ha valami nem tetszik, ne kiabálj a pároddal, mert ez még soha nem vezetett jóra. Inkább higgadtan próbáljátok megbeszélni a dolgokat. Ha nem tudtok lenyugodni, halasszátok el a probléma megoldását.

16.Csókolózzatok gyakrabban

A legtöbb pár néhány év után már egyáltalán nem is csókolózik, pedig a csók az intimitás, és az összetartozás egyik legbiztosabb jele. Általa erősebbé válik a kapcsolatotok.

tudasfaja.com

Hirdetés