Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI 14 figyelmeztető jel, hogy a párod megcsal vagy el akar hagyni

14 figyelmeztető jel, hogy a párod megcsal vagy el akar hagyni

Sajnos nem minden házasság tart örökké. Persze, mindent megteszünk, hogy megerősíthessük a köteléket, de néhányan mégis elbuknak. Amikor egy válásról hallunk, akkor soha nem feltételezzük, hogy egy napon ez velünk is megtörténhet. 

Bár senkinek nem kívánjuk, hogy ezen keresztül menjen, mégis érdemes tisztában lenni két alapvető dologgal, abban az esetben, ha bekövetkezne a legrosszabb. Az egyik, hogy mitévők legyünk, ha megtörténik, a másik, hogy melyek azok a jelek, amik ilyen esetben vészjóslóak lehetnek.

Ebben a cikkben az utóbbit szeretnénk kivesézni. Mivel a párunk nem fog azonnal kitárulkozni nekünk abbéli szándékáról, hogy véget vetne a kapcsolatnak, ezért jó, ha észrevesszük a figyelmeztető jeleket.

#1 Eltávolodik

Azt veszed észre, hogy sokat elvan egyedül és nem különösebben érdekli az, hogy mi van veled. Talán olyan probléma őrli, amely minden gondolatát lefoglalja. Ez azt jelezheti, hogy szeretne már elválni, csak azt nem tudja még, hogy hogyan fogjon hozzá.

#2 Nem tervez a jövőre

Korábban órákig tudtál vele fantáziálni a közös jövőről, a családról, a meg nem született gyermekről, ma meg már nem akar részt venni egy közös vakáció megszervezésében sem. Valószínűleg mentálisan már véget vetett a kapcsolatnak, de valamilyen oknál fogva még nem tudja megtenni az utolsó döntő lépést.

#3 Nem hív meg baráti összejövetelekre

Régen boldogan vitt magával mindenhová, amit a barátokkal vagy rokonokkal közösen szervezett meg, azért, hogy te is ott legyél és büszkélkedhessen veled. Ha azt veszed észre, hogy már jobban szeret egyedül elmenni otthonról, akkor az azt jelenti, hogy nem úgy gondol már rád, mint az élete párjára.

#4 Az intimitásnak annyi

Természetesen a perzselő szenvedély a kapcsolatnak csak az elejére jellemző, de alapvetően megmarad a felek közötti vonzalom, hiszen ilyen módon is tudtára adjuk a párunknak, hogy szeretjük. Ha ez teljesen kivész a kapcsolatból és a párod már megcsókolni vagy hozzád bújni sem akar, ott bajok vannak.

#5 Nem foglalkozik veled

A kapcsolat kezdetén biztosan sok figyelmet szentelt neked és mindig igyekezett a kedvedben járni. Ha azt veszed észre, hogy ez a fajta gesztus már csak a te irányodból tapasztalható felé és fordítva nem, akkor tudnod kell, hogy az érzései halványultak irántad.

További jelek is vannak, amelyekről érdemes tudnod:

#6 Állandóan sokáig dolgozik

#7 Nem meséli el a napját

#8 Sok időt tölt a telefonjával

#9 Mogorva veled

#10 Soha nem lep meg, apróságokkal sem

#11 Nem akar együtt eljárni sehová

#12 Egyáltalán nem bókol, soha

#13 Nem beszél rólad senkivel

#14 Nem akarja megvitatni, mi van köztetek

tudasfaja.com

loading...