Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI 12 titkos hajápolási trükk, amit a nők többsége nem ismer

12 titkos hajápolási trükk, amit a nők többsége nem ismer

A gyönyörű és egészséges haj minden nőnek, minden életkorban nagyon fontos. A hajápolás bizony sok időt és energiát igényel, ha szép eredményeket szeretnénk elérni.

Íme néhány tipp a hajápoláshoz:

Használjon szívószálat:

Szívószálak segítségével gyönyörű gondör hajat lehet varázsolni, anélkül, hogy roncsolnánk. Csak vizesen tekerjük fel tincseinket a szívószálakra, majd szárítsuk meg, és kész is a frizura!

Citromlével:

Citromlé és napsütés segítségével a szőke hajú hölgyek könnyen megszabadulhatnak a sárgás tincsektől, és segít világosabb tincseket létrehozni a sötét hajú nőknek.

Hajkondicionáló feltúrbózása:

Keverje össze a hajkondicionálót forró vízzel, és ezt tegyük bele egy fújós flakonba, majd vigyük fel a nedves hajunkra. Ez segít, hogy a haj ne zsírosodjon nagyon hamar, így jól ápolt, és fényesebb lesz a haj.

Fésülje meg haját, mielőtt megmossa:

A mosás alatti hajhullás minimálisra csökkentése érdekében óvatosan fésüljük meg hajunkat, mielőtt kimosnánk.

Készítsd saját magad:

A többszínű tincsek már évek óta nagyon divatosan, azonban nincs szükség hajfesték vagy színező kréta megvásárlására, hiszen ezt is el tudod saját kezűleg készíteni.

Szemhéjfestéket kréta helyett:

Nem is kell kréta vagy festék a lenyűgöző színű tincsek létrehozásához. Szemhéjfesték használatával is ugyanolyan szép hatást érhetünk el.

Elektromosság? Tüntessük el:

Fésülés előtt tegyünk egy papírkendőt a fésűre, és úgy csusztassuk végig tincseinken. Ez segít megóvni a hajat az elektromosságtól, és így hosszabb ideig marad sima.

Törölköző nélkül:

Ügyelj arra, hogyan szárítod a hajad, hiszen ha a törölköző felszívja a rengeteg vizet, súlyossá válik, és lehúzza a súlyt. Ehelyett csavarjuk ki a hajunkból a felesleges vizet, és hagyjuk a levegőn, természetes közegben megszáradni.

Használj kókuszolajat:

A kókuszolaj hidratálja a fejbőrt és segít megszabadulni a korpától. Tegyél kókuszolajat a hajtövedre, és hagyd rajta éjszakára. Másnap reggel mosd ki úgy, ahogyan szoktad.

Természetes hullámok:

A könnyed hullámok eléréséhez annyit kell tennünk, hogy halszálka fonatba rendezzük frizuránkat, majd hagyjuk így éjszakára. Mielőtt elkezdenéd a fonatot, kissé nedvesítsd be a hajadat.

Babahajak:

Sokan rendelkezünk kisebb babahajakkal, amelyek kissé szabalytalannak mutatják frizuránkat, de erre is van megoldás! Tegyünk hajkondicionálót egy fogkefére, és igazítsuk bele a frizuránkba a kikandikáló tincseket. Ez a technika segít eltüntetni a babahajakat, és megtartani a hajunk fényét.

Egy kis csalás:

Mutasd nagyobbnak a copfodat! Fogd össze a hajad, majd egy kis részt húzz vissza, hogy egy mini kontyot képezzen. Rögzítsd középen egy kisebb hajcsattal, majd húzz ki egy akkora tincset, amivel el tudod takarni a csatot. Igazítsd el, majd rögzítsd hajlakkal, és kész is!

loading...