Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI 12 smink tipp, amit minden nő rosszul csinál és hatalmas bakik lesznek...

12 smink tipp, amit minden nő rosszul csinál és hatalmas bakik lesznek belőlük!

Nem kell feleslegesen sok pénzt költeni és órákat eltölteni a tükör előtt, hogy elbűvölően nézhess ki. Néha sok apró, de igazán hasznos tipp segítségével rengeteg időt takaríthatsz meg és úgy festhetsz, mint akinek saját sminkese van otthon. 

Íme, 12 szuper trükk, ami a te életedet is biztosan meg fogja könnyíteni.

12. Szemceruza használata tus helyett

Annak érdekében, hogy a klasszikus szemceruza tökéletesen egyenes és vékony vonalakat húzzon, olvaszd meg a ceruza hegyét egy öngyújtó segítségével. Ettől gélszerű lesz a textúrája és tökéletesen alkalmazható olyan esetekben, amikor nincs kéznél tus.

11. Gazdaságos bronzosító

Nem szükséges drága olajakat és barnítókat venned. Ha van otthon aranyszínű szemhéjfestéked, amire már nincs szükséged, vagy bronzos hatású törött pirosítód. Add hozzá bébiolajas testspray-hez és kész is vagy!

10. Púder a szempillaspirál rétegek közé

Könnyedén dúsíthatod a pilláidat, ha az első réteg felvitele után bepúderezed ecsettel majd újabb réteget viszel fel.

9. Szempilla pöndörítés és szem kihúzás egy időben

Ha használsz szempillapödörítőt, akkor időt takaríthatsz meg vele, ha a pödörítő felső, belső görbületére rajzolsz egy vonalat szemceruzával. Ahogy pödöríted a pilláidat a tövüknél, egyben viszel fel festéket is a szemhéjadra.

8. Füstös szemek könnyedén

Vizuálisan nagyítják a szemet. A képen látható egyszerű trükkel tökéletes esti sminket varázsolhatsz magadnak speciális eszközök nélkül.

7. Vastag szemöldök illúziója

Ha színezed a szemöldöködet, használj utána szemöldök waxot és a használat közben nyomd a szálakat a bőrödhöz, így azok lenyomatot képeznek és dúsabbnak hat majd.

6. Szemcsepp pattanás és bőrpír ellen

A váratlan pattanásokra kenj rá szemcseppet és azonnal halványulni fog a pirosság, mivel hasonló módon húzza össze az apró ereket, mint a szemben.

5. Ajkak nagyítása púderrel

Nagyon szuper trükk, amelynek lényege, hogy az alsó ajak alatt egy árnyékolást kell végezni, míg a felső ajak felső vonalát ki kell emelni, ahogyan a képen is látszik.

4. Nyíltabb tekintet fehér festékkel

Ha fáradtnak tűnik a tekinteted, akkor kövesd ezt az egyszerű tippet. Emeld ki a szemöldök vége feletti részt fehér szemhéjfestékkel, majd a szemhéjadon is alkalmazd egy kis részen, végül a legfontosabb a belső szemzugban. Sokkal frissebbé teszi a tekintet.

3. Transzparens púder az alapozó alatt

Így tarthat hosszabb ideig a smink és kevésbé tűnik majd maszk jellegűnek. Gyakran menyasszonyi sminkekhez használják.

2. Tökéletes macskaszemek

Ha még mindig küzdesz azzal, hogy meghúzd a tökéletes vonalat, akkor itt a megoldás. Az alapozás előtt húzd meg a macskaszemeket egy egyszerű papírdarab segítségével. Az legyen a vonalvezetőd.

1. Tisztítsd meg a smink szivacsokat egy perc alatt

Egyetlen percen belül szinte bármilyen smink szivacsot megtisztíthatsz extra erőfeszítés nélkül. Egyszerűen helyezd őket egy tálba, szappanos vízbe és tedd be a mikróba egy percre. Ezután már csak annyi dolgod lesz, hogy kiöblítsd őket.

tudasfaja.com

loading...