Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI 10 szépségápolási trükk, amitől eldobod az agyad!

10 szépségápolási trükk, amitől eldobod az agyad!

A szépségük érdekében hajlandóak vagyunk szinte mindent megtenni. Ha a végeredmény csodálatos lesz, akkor számos praktikát kipróbálunk. Az alábbiakban néhány nagyon hasznos trükköt mutatunk, melyek segítségével még jobban kiemelhetjük természetes szépségünket.

Próbáld ki ezeket az okos praktikákat, és érezd úgy magad, mint egy istennő.

1.A szemünk végénél tökéletes ívesre húzhatjuk a vonalat, ha egy bankkártya segítségével alkalmazzuk a tust.

2.Csillogóbbá varázsolhatjuk a szemünket, ha a szem körül, és a szem sarkában egy világos szemhéjpúderrel alapozunk.

3.Rajzoljunk a szemhéjunkra egy fekete szemceruzával egy hashtage-jelet #, majd tiszta ecset segítségével kenjük szét. Így tökéletes füstös hatást érhetünk el.

4.Adjunk a szájfényünkhöz néhány csepp borsmenta illóolajat, így sokkal hangsúlyosabb, és teltebb lesz az ajkunk.

5.Tegyük a melltartónkba, vagy a hónaljunk alá a szempillaspirálunk, így kissé felmelegedik, és egyenletesen, csomómentesen tudjuk alkalmazni.

6.Ha kissé feltűnő, és játékos sminkrevágyunk, tegyünk a szemhéjunkra egy kevés csillámport. Nagyon hangulatos, de mégis figyelemfelkeltő tud lenni.

7. A korrektorral nem csak a szem alatti karikákat, de a szem körüli ráncokat, szarkalábakat, a kisebb bőrhibákat, vagy a rosszul kiszedett szemöldök hibáit is el tudjuk tüntetni. Legyen mindig nálunk!

8.Egy fültisztító pálca segítségével kenjünk egy vékony réteg púdert a szempillánkra, majd utána használjuk a megszokott szempillaspirált. Így sokkal dúsabb lesz a szempillánk.

9.A szemceruza hegyét használat előtt melegítsük fel, így sokkal hangsúlyosabb lesz, és a színárnyalat is kiemelkedőbbé válik.

10. Ha azt szeretnénk, hogy dúsabbnak tűnjön a hajunk, a tövénél fessük be egy sötétebb szemhéjceruzával.

loading...